Home / Móda / Pánske mikiny ideálne na jeseň a zimu – ktorú si vybrať?

Pánske mikiny ideálne na jeseň a zimu – ktorú si vybrať?

Pánske mikiny ideálne na jeseň a zimu – ktorú si vybrať?Pýtate sa, ktoré pánske mikiny na jeseň sú túto sezónu najmódnejšie a budete ich môcť nosiť aj v zime? Čítajte ďalej a zistite, ktoré mikiny sa Vám budú najviac hodiť. Na Ozonee.sk nájdete široký výber pánskych mikín v mnohých farbách a strihoch a navyše za skvelé ceny.

Pánske jesenné mikiny a zimné pánske mikiny – nespochybniteľná klasika v každom šatníku

Ste fanúšikom športového štýlu, ceníte si pohodlie a komfort, najviac dbáte na farby a aktuálne trendy, alebo je možno determinantom Vášho štýlu nadčasová klasika? Bez ohľadu na to, aký štýl oblečenia je Vášmu srdcu najbližší, existuje niekoľko nadčasových kúskov oblečenia, bez ktorých si len ťažko predstaviť štylizáciu – na každodenné aj špeciálne príležitosti. A tak ako si svoj život nevieme predstaviť bez bundy Ramones, klasického bieleho trička či páperovej bundy, tak aj pánske mikiny sú nespornou klasikou, ktorú nájdeme prakticky v každom pánskom šatníku.

Teplé pánske mikiny: s kapucňou alebo bez?

Pýtate sa, akú mikinu si vybrať a čo treba zvážiť? Je dobré mať v šatníku mikinu s kapucňou alebo bez nej, pretože každému sadne iná štylizácia a každýá mikina má trochu inú funkčnosť. Ak sa rozhodnete pre teplé pánske mikiny s kapucňou, s úspechom ich môžete nosiť s ramones a chino nohavicami alebo s džínsovou bundou. Vyberte si model v hladkej jednotnej farbe – vďaka tomu vytvoríte klasicky voľný štýl.

Ak chcete svojmu stylingu dodať šmrnc, vyberte si mikinu celoplošne pokrytú potlačami – napríklad v podobe nápisov alebo grafických nákresov. Väčšia alebo oversize mikina bude v takomto sete perfektná. Vyberte si mikinu s kapucňou a spárujte ju s látkovými zúženými nohavicami, klasickým trenčkotom a športovou obuvou. Vďaka tejto kombinácii získate skvelý styling v duchu športovej elegancie. Vyberte si klasické farby – bielu, čiernu alebo béžovú. Ak Vám v zime chýbajú letné mesiace a radi vyčnievate z davu, oplatí sa zvoliť mikinu pastelovej farby.

Pánske teplé flisové mikiny – s čím ich nosiť?

Pre priaznivcov flisu máme dobrú správu – flis sa túto sezónu vracia k trendom v duchu Y2K módy a povedie ako v street móde, tak aj na prehliadkových mólach najväčších módnych domov. Niet sa čomu čudovať, veď oba trendy – streetwear aj tá vysoká – sa už roky navzájom inšpirujú. Navyše móda 90. a 00. rokov v súčasnosti zažíva svoju renesanciu. Nečudo, že v obchodoch budeme môcť vidieť viac flisu – klasického aj osvieženého, v zaujímavých farbách a vzoroch.

Ak chcete flis využiť pri aktívnych voľnočasových aktivitách, ako je napríklad vychádzka do hôr alebo na prechádzku, vyberte si flis v tlmenej farbe: sivá, khaki alebo čierna. Flis na každodenné nosenie? Vyberte si o niečo živšiu farbu alebo vzor a spárujte ho s cargo nohavicami s bočnými vreckami, ktoré sú túto sezónu tiež módne.