Home / Vyberáme / Leto praje zážitkom a novým emóciám

Leto praje zážitkom a novým emóciám

Leto praje zážitkom a novým emóciámHovorí sa, že zdravie si za peniaze nekúpiš. Za peniaze si nekúpiš ani šťastie, ale zážitky áno. Práve zážitky vás spravia šťastnými, zmenia šedivé dni na dni plné nových emócií. Leto praje novým dobrodružstvám. Odviažte sa a namiesto drinkov si kúpte zážitkový darček. Aké darčeky sú najviac žiadané?

Zážitkový darček ako darček na celý život

Pamätáte si na darčeky, ktoré ste dostali počas minulého roka? Na niektoré si možno spomeniete a na iné ste zabudli prakticky na druhý deň. Materiálne dary sú skrátka potešením len na pár okamihov a radosť z nich rýchlo vyprchá. Naopak zážitkový darček je darček na celý život. Ak odhadnete, čo by chcel obdarovaný zažiť, vryjú sa mu do pamäti spomienky na darovaný zážitok na celý život.

Pekné zážitky obohatia každého. Prinášajú do života nový závan a dokážu stereotypné dni obrátiť dolu hlavou. Niekedy zážitky dokonca dokážu ľudí zmeniť a ukázať im nové smerovanie. Venujte sebe alebo svojim blízkym zážitky na celý život. Ktoré zo zážitkových darčekov sú momentálne in?

Leto a vzdušné zážitky

Letné počasia prajem všetkým zážitkom, ktoré sa odohrávajú vo vzduchu. Počasie je ideálne na to, aby ste aspoň na chvíľu sledovali život pod vami z vtáčej perspektívy. Našim tipom sú dva zážitky, z ktorých jeden je pre nadšencov vzrušenie a druhý pre pokojnejších ľudí.

Paragliding a pocity slobody

Medzi adrenalínovejšie zážitky patrí paragliding. Pri paraglidingu sa vznášate vzduchom na padákovom klzáku. Textilné krídlo sa počas letu napĺňa vzduchom, čo umožňuje lietanie pomerne vysoko. Pod krídlom je sedák, v ktorom pohodlne sedíte a užívate si panoramatické výhľady.

Let balónom a neuveriteľný relax

Za relaxačný môžeme považovať let balónom. Tento darčekový zážitok je vhodný pre všetky vekové kategórie. Pokojne let balónom venujte rodičom k výročiu alebo partnerke. Balón je bezpečný dopravný prostriedok a let prebieha v pomalom tempe. Zároveň ide o zážitok zaradený medzi romantické. Ak hľadáte darček pre svoju milovanú, ide o dokonalý výber.