Home / Úspech / Zlato s hologramom: vysoký stupeň bezpečnosti

Zlato s hologramom: vysoký stupeň bezpečnosti

Zlato s hologramom: vysoký stupeň bezpečnosti

Zlato s hologramom: vysoký stupeň bezpečnosti

Nájsť vhodný spôsob, ako zhodnotiť svoje úspory, to je občas poriadne náročné. Existuje totiž niekoľko možností, no ak sa v oblasti investovania dostatočne nevyznáte a nemáte predošlé skúsenosti, môže to byť pomerne obtiažne. Skvelým riešením je investičné zlato, do ktorého môže investovať skutočne každý.

Už dávno neplatí, že zlato je len pre bohatých. Na to, aby ste mohli zhodnotiť svoje financie rozhodne nepotrebujete dať celý majetok. V súčasnej dobe je možnosť zakúpenia si švajčiarskych zlatých zliatok s hologramom, ktoré prinášajú viacero benefitov. Dokážu efektívne zhodnotiť peniaze, obsahujú pevne vrazený hologram, takže zabezpečujú investíciu do rýdzeho zlata. Okrem iného, investičné zlato s hologramom nie je ani výrazne drahšie v porovnaní, napríklad, s klasickými zlatými zliatkami bez obsahu hologramu.

Originálny produkt

Zlaté zliatky s hologramom sa vyrábajú priamo vo švajčiarskych rafinériách. Konkrétne táto má názov Argor-Heraeus. Ich benefitom je, že hologram je pevne vrazený do zliatku zo zadnej strany. To znamená, že je súčasťou zlatého zliatku a nie je ho možné, napríklad, odlepiť, ako to býva častokrát pri zliatkoch s nálepkami. Ide tak o originálny produkt, ktorý nie je možné nejakým spôsobom skopírovať. Vy tak budete mať istotu, že investujete do rýdzeho zlata.

Vysoký stupeň zabezpečenia

Okrem autentickosti zlaté zliatky s hologramom vynikajú aj tým, že ponúkajú investorom vysoký stupeň zabezpečenia. Hologramy na zliatkoch sú totiž vo švajčiarskych rafinériách vyrábané pomocou patentovanej technológie Kinebar. O tej je známe, že sa využíva aj na zabezpečenie cestovných pasov, prípadne bankoviek. Preto, keď investujete do takýchto zliatkov, ochrana je zabezpečená na vysokom stupni. Výhodou je tiež cena, ktorá prekvapivo nie je vôbec výrazne vyššia.