Home / Ostatné / Ešte 5 minút!

Ešte 5 minút!

Ak toto povie žena keď sa ide obliecť, tak to znamená minimálne polhodinu. Dá sa to považovať za dôkaz Einsteinovej relativity plynutia času? To neviem, ale prezradím vám, čo robí žena posledných 5 minút, zatiaľ čo vy čakáte. A nie je toho zrovna málo.

Posledné úpravy make upu

Každá žena si pred odchodom na rande skontroluje make up. Potom dorieši prípadné nedostatky pleti vždy tak, aby tá pod nánosom vyzerala prirodzene. Namaľuje si maskarou mihalnice, prípadne si ich ešte vykrúti klieštikmi. A to preto, že od dôb Marilyn Monroe si  žena dobre uvedomuje moc krásnych mihalníc.

Výber spodného prádla

Asi sa pýtate, čo asi robila doteraz? Uvedomte si, že spodné prádlo si pravdepodobne vyberá cielene, s istým zámerom, a nie len kvôli sebe. A buďme úprimní, pre tento zámer vzniklo celé randenie.

Šaty a vhodné doplnky

Vo fáze posledných 5 minút má žena už šaty a topánky vybrané. Obliekanie teda dlho netrvá. Ale pozor! Ešte ostáva niečo na vylepšenie. Zväčša je to kabelka alebo bižutéria. Tu nastáva fáza kombinovania a prekombinovania. Často sa stáva, že sa žena vráti po tridsiatej variante k prvej.

Návrat ku šatníku

Väčšina sa ešte vráti a snaží pozerajúc na hodinky čo najrýchlejšie sa prezliecť. Len máloktorej sa to naozaj podarí, pretože v rýchlosti nedokážu zladiť kabelku, topánky, bižutériu a pod. No aj státie pred skriňou si vyberá časovú daň. Výsledkom sú často len vyhádzané veci a neporiadok.

Je pozoruhodné sledovať, čo všetko žena urobí ako posledné kroky prípravy. Muži si to často ani nevšimnú. Paradoxom je, že neupravenú ženu by si všimli hneď.

Text: Jana

Foto: www.sxc.hu

 

Leave a Reply