Home / Návody / Ako zapôsobiť na večierku

Ako zapôsobiť na večierku

Jeseň sa už tradične stáva obdobím stužkových, večierkov  a ďalších spoločenských udalostí na ktorých chcete zapôsobiť. Aj vy máte ten problém, že nesledujete aktuálne módne trendy, neviete aké spoločenské účesy práve „letia“ a orientácia v líčení  je prakticky nulová? Nevadí, mám pre vás niekoľko tipov, ako aj napriek tomu zvládnuť prípravu na spoločenskú udalosť.

Šaty robia človeka, ale nie sú tým najdôležitejším prvkom vášho celkového výzoru. Pokiaľ vaša peňaženka nezíva prázdnotou, odporúčam navštíviť butik. Tam vám predavačka s radosťou poradí, čo je práve in a vyberie šaty, s ktorými zožnete úspech. Ak však túto možnosť nemáte, otvorte skriňu a nájdite tie „malé čierne“. S vhodnými doplnkami budete hviezdou kedykoľvek.

Pod šaty patrí sexi bielizeň. I keď ju nikto neuvidí, je dôležitá. Veď ktorá žena sa v peknej bielizni necíti o trochu viac žiadanou? A naviac, nikdy neviete, ako sa večer môže skončiť.

Na vaše hladké nohy patria pančuchy. Klasikou sú jemne lesklé. Pre väčšie pohodlie odporúčam samodržiace. Páni by so mnou určite súhlasili, že sú nielen praktické, ale hlavne veľmi sexi.

Aby bol outfit dokonalý, treba nájsť tie správne topánočky. Najvhodnejšími sú sandálky na vysokých opätkoch. Najlepšie vo farbe vašich doplnkov.

Líčenie by malo byť prirodzené a len o niečo výraznejšie, než to denné. Čierna ceruzka, dymové odtiene, rúž a make-up, ktorý nezbadáte, sú tým správnym riešením.

Ďalšou veľmi dôležitou súčasťou vášho výzoru sú vaše vlasy. Správny účes zvýrazní váš celkový výzor. Že nemáte husté vlasy? Nevadí. Stačí malý zázrak s názvom clip-in. Za pár sekúnd vám vyčaruje novú ofinu, clip-in vlasy dodajú tým vašim správny objem.

Každopádne pamätajte na to, že vlasy sú korunou krásy a preto im treba venovať patričnú pozornosť. Správne upravené vlasy sú vlastne čerešničkou na torte.

Zabudla som na niečo? V podstate áno. Chýba ešte jedna dôležitá vec – váš úsmev. Úsmev podčiarkne vašu krásu a jeho vyžarovanie si určite všetci zapamätajú. A to je predsa cieľom. Byť kráľovnou večera.

Želám príjemnú zábavu!

Text: Barbora

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply