Home / Nezaradené / Čo poteší gazdinku na Vianoce?

Čo poteší gazdinku na Vianoce?

Aj vy sa s blížiacimi Vianocami stále viac poddávate stresu? Nie ste sami. Každý to pozná. Nákupy, všade množstvo ľudí a chaos. V hlave každého človeka víri  veľa myšlienok. Všetci chcú kúpiť ten najlepší darček. Vianoce sú o láske, kľude, zemiakovom šaláte s kaprom, ale aj o darčekoch. Deťom sa kupujú jednoducho. Detská dušička je vďačná za každú hračku. Väčším slečnám sa zavďačíte najmä trendy oblečením. Domácim kutilom zase náradím. Čo však vybrať pre gazdinku? Stará sa o vás a vďaka jej starostlivosti vo vašej domácnosti dýcha teplo rodinného krbu. S výberom darčeka sa určite pohrajte.

Kozmetika, alebo kniha

Klasika, ktorá by pod stromčekom určite nemala chýbať. Kozmetika je tu od nepamäti. Vhodne zvolenou voňavkou, či šampónom potešíte každú ženu. Vkusné zabalenie je samozrejmosťou. Kniha, ktorou sa trafíte do žánru čitateľky, splní podobnú funkciu. Každá žena sa rada zabalí do deky a vo svojom kútiku na chvíľu ujde z reality. Po náročnom dni plnom starostlivosti o rodinu je to skvelá odmena.

Darček do jej kráľovstva – do kuchyne

Ale pokiaľ chcete gazdinku ozaj potešiť, nezabudnite jej venovať niečo aj do kuchyne. Kuchyňa je jej vlastné kráľovstvo. Dar, ktorý v nej využije, ju poteší vždy. Preto treba pátrať práve v kuchyni. Popozerať všetok kuchynský riad. Možno nájdete starú panvicu, ktorú treba vymeniť za novú. Ak sa rozhodnete pre kúpu naozaj kvalitnej panvice, v očiach obdarovanej uvidíte iskričky šťastia. Gazdinkám možno toho podarovať  veľa. Kuchyňa skrýva množstvo vecí. Porozhliadnite sa. Určite nájdete kuchynského pomocníka, ktorého je čas vymeniť. Misy, hrnce, formy, plechy, príbory, pekáče. Aj na nich je poznať zub času. Alebo venujte niečo, čo vo vašej kuchyni chýba. Váhy, odmerky, vykrajovátka, teplomery, či zapekacie misky. Toto sú veci, ktoré gazdinka ocení a využije.

Ilustračný obrázok

Tipov na darček pre gazdinku je neskutočne veľa. A nemusia to byť iba veci menované, fantázii sa predsa medze nekladú. Ostatne, Vianoce sú už za rohom. Už viete, čo ocení tá vaša gazdinka?

Text: Monika

Foto: sxc.hu