Home / Nezaradené / Keď odvážnym šťastie praje

Keď odvážnym šťastie praje

Leto odišlo, prichádza  pokojná zima. A s ňou aj chatové víkendy plné pohody pri teplom krbe. Každý pozná užívanie si pokojných dní strávených na chatách, či chalupách. Cez deň lyžovanie a večer kľud pri plápolajúcom ohni. Za oknami tma, pretkávaná bielymi vločkami. A vtedy prichádzajú na rad spoločenské hry. Človeče nehnevaj sa, twister, ale predovšetkým kartové hry. Každý mi dá za pravdu, že karty sú v tomto na prvom mieste.

Oko berie – hra ktorá frčí

Staré známe Oko berie, je jasnou hviezdou medzi kartovými hrami. Jeho pravidlá sú tak jednoduché, že ich pochopí každý. Očko sa hrá takmer všade. V krčmičkách nájdete stálych štamgastov, ktorý ju priam milujú. Na chatách, či akciách si ju vychutnáva celá partia. Dokonca aj doma v rodinnej atmosfére si našla miesto. Oko berie sľubuje zábavu aj v najhoršom počasí. Ten kto hrá karty vie o tom svoje.

Oko berie = Black Jack

Ale táto hra sa dá hrať aj keď nie ste s partiou kamarátov. V internetových kasínach ju nájdete pod názvom Blackjack . Známa aj ako dvadsaťjednička. Na jej zahratie si ,môžete byť celkom sám. Hráte proti krupiérovi, ktorého nevidíte. Vašim cieľom je dosiahnuť vyšší počet bodov, ako má krupier. Ale pozor nemôžete prekročiť hranicu 21. Nemusíte z domu vystrčiť ani nos. Black Jack je hra, ktorá aj keď je tu od nepamäti  nestráca svojich prívržencov. Práve naopak, stále viac sa teší svojej popularite. A to aj vďaka internetovým kasínam.

Internetové kasína pre každého kto chce zarábať

Black Jack je štýlová hra pri ktorej sa určite nenudíte. A  ak sa ju naučíte hrať, aj získate. Množstvo online kasín vám ponúkne šancu na výhru. Dokonca vám podarujú bonus. Stačí sa len porozhliadať po tom správnom kasíne a nájsť to najvýhodnejšie. A kde nájdete tie najlepšie internetové kasína, konkrétne blackjack hry? No predsa stačí kliknúť na najlepšie blackjack hry tu a môžete začať hrať. Výber tých najväčších jedničiek vo svojej triede na  jednej stránke. K tomu zopár stratégií, trikov a poradenstva. Bonusy, ktoré sa oplatia. A všetko pekne pohromade. Stačí len jeden klik na ceste k zábave.

Karty slúžia už celé roky na zábavu a spríjemnenie si dlhých chvíľ. Spájajú ľudí na celom svete. A od nepamäti slúžia aj k vylepšeniu finančnej situácie. Už v dávnych vekoch bolo množstvo hráčov, ktorý ich mali ako hlavný príjem. Dnes sa to dá tiež. Aj keď je to trošku hazard. Ale po pravde: „ Ten kto neriskuje, nič nezíska.“ A malý hazard sa z času na čas určite oplatí.

Text: Monika

Foto: sxc.hu

Reklamný článok