Home / Nezaradené / Chráňte si, čo je vaše!

Chráňte si, čo je vaše!

Vedeli ste, že najrozšírenejšou formou kriminality na Slovensku je tá majetková? Ak aj vy máte čoraz väčšie obavy o svoj majetok, poradíme vám, ako si ho čo najefektívnejšie chrániť pred zlodejmi či vandalmi! Dnes sa dá obávať už skutočne všetkého – nezodpovedných vodičov na cestách, zlodejov či vandalov na sídliskách a v neposlednom rade aj prírodných živlov! Prečo sa však stresovať ak si možno zabezpečiť svoj majetok pred všetkými týmito rizikami? So správnym poistením vášho majetku sa už báť nemusíte!

Jazdite s pocitom istoty a bezpečia

Každý vodič dnes už vie, že vyhýbať sa povinnému zmluvnému poisteniu nie je najmúdrejšie. Škody spôsobené inému vodičovi totiž zaplatíte z vlastného vrecka a k tomu dostanete ešte aj mastnú pokutu za obchádzanie zákona. Ak preto chcete na PZP ušetriť, skôr ako skrývanie sa pred povinnosťou sa vám oplatí porovnávať ceny PZP! Na trhu je až 12 poisťovní ponúkajúcich zmluvné poistenie auta, no ich ceny nie sú rovnaké! Online kalkulačka PZP slúži na porovnanie produktov jednotlivých poisťovní, ich poistného krytia a výšky poistného – kalkulačka vám najvýhodnejšie PZP navyše vypočíta na počkanie a zadarmo!

Čo však robiť s ostatnými rizikami, ktoré sú spojené zlodejmi, vandalmi a živelnými udalosťami? Vaše auto môže byť poškodené či celkom zničené aj keď bude stáť na parkovisku pred domom, náhradu týchto škôd však z PZP nedostanete. V takomto prípade je ideálnym riešením a perfektnou ochranou vášho auta havarijné poistenie od Netfinancie. Vďaka nemu budete môcť jazdiť s vedomím, že nech sa vám a vášmu autu stane čokoľvek, poisťovňa vás nenechá v štichu.

Váš dom, váš hrad!

Vlastné bývanie je v súčasnosti ešte stále drahým luxusom, ktorý si nemôže dovoliť každý. O to viac je vlastný dom či byt cennejší, keď do jeho kúpy vložíte všetky svoje úspory. Spoliehať sa však na nezničiteľnosť vašej nehnuteľnosti vás môže veľmi rýchlo pripraviť o strechu nad hlavou. Stačí totiž jedna silnejšia búrka alebo nedbanlivosť suseda a váš dom, byt či domácnosť môžu byť zo dňa na deň zničené. Chráňte si svoj majetok uzatvorením vhodného poistenia domu či domácnosti! Iba táto forma ochrany vám poskytne istotu, že v prípade neočakávaných udalostí nezostanete na ulici a neprídete o svoj domov a všetky úspory!

Text: ext. Pisem.sk

Foto: sxc.hu