Home / Nezaradené / Last minute Valentín alebo valentínsky darček na poslednú chvíľu

Last minute Valentín alebo valentínsky darček na poslednú chvíľu

Ak hľadáte nejaký skvelý nápad na valentínske darčeky pre svojho partnera, skúste siahnuť po spodnej bielizni. Rozmýšľate nad zmyselnou romantickou spodnou bielizňou s pohodlným županom alebo nad sexi boxerkami? Dáme vám niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu vybrať to pravé. Valentín je totiž iba jedenkrát v roku.

Skôr ako kúpite spodnú bielizeň pre ženu, zvážte jej vkus. Ak sa jej páči jemné, ležérne a romantické oblečenie, siahnite napríklad po roztomilých kraťasoch a tope s romantickou potlačou, prípadne po sete podprsenky a nohavičiek v romantických farbách a strihoch. Ak je vaša partnerka viac ženská a má rada výstrednejšie spodné prádlo, vynikajúcim darčekom sú krajkované, nazberkané nohavičky, či tangá s farebne zladenou podprsenkou. Žene, ktorá sa s obľubou chce cítiť sexy, vyberte ako darček sexy košieľku alebo dráždivý kostým, ktorým jej určite urobíte radosť.

Nebojte sa nevhodne vybranej veľkosti. Veľkosť setov (podprsenka a nohavičky) je zladená tak, aby vzájomne sedeli. Ak hľadáte rozdielnu veľkosť podprsenky a nohavičiek, set si môžete vytvoriť podľa vašich predstáv. Dokonalou voľbou sú aj sexi nočné košieľky, ktoré sa vyrábajú v štandardných veľkostiach S, M, L či XL. Internetové obchody so spodnou bielizňou majú v ponuke aj nadštandardné veľkosti pre moletky 2XL. Ľahko tak nájdete sexy spodné prádlo aj pre ženy kyprejších tvarov. Veľkosť spodnej veľkosti najľahšie zistíte, keď si ho pozriete na štítku obľúbenej spodnej bielizne vašej partnerky či partnera.

Spodné prádlo pre muža

Stavte na pohodlnosť. Pokiaľ ide o pánske spodné prádlo, je to všetko o pohodlí. Zistite, aký druh bielizne váš partner rád nosí – trenírky, slipy, alebo boxerky. Valentínskym hitom môžu byť aj pánske tangá. Pánske spodné prádlo nie je v takej širokej škále ako dámske, takže nájsť niečo originálne môže byť trošku ťažšie. Veľa pekných nápadov môžete nájsť na stránke www.liliana.sk.

Spodná bielizeň je typ valentínskeho darčeka, ktorý spôsobí obojstrannú radosť – poteší darcu rovnako, ak nie viac, ako prijímateľa. Darovať spodnú bielizeň na Valentína je zaručenou kombináciou romantického darčeka a romantickej prezentácie pre romantický večer.

Text: PR článok

Foto: liliana.sk