Home / Nezaradené / Strašiak menom tvrdá voda

Strašiak menom tvrdá voda

Každý z nás sa s tým stretol minimálne raz za život. Tí, čo nežijú trvalo v oblasti s tvrdou vodou, majú vyhrané. Avšak tí ostatní musia zvládať každodenný boj s menej zdravou a chutnou vodou, ktorá ani na pokožku veľakrát nemusí mať práve blahodarné účinky. Ak teda rozmýšľate, že si kúpite ohrievač vody, je pochopiteľné, že sa bojíte nízkej životnosti produktu práve kvôli tomuto prírodnému problému. Nakoľko spoločnosť Eliz myslí na všetko, a teda aj na tieto problémy, ktoré sú pre bežných používateľov neriešiteľné, predstavujeme vám ohrievač vody, pre ktorého tvrdá voda nepredstavuje už viac nijaký problém.

Vodný kameň je minulosťou

Áno, je to tak. Vďaka tejto dokonale premyslenej technológií sa viac nebudete musieť zaťažovať otázkami životnosti. Tajomstvom tohto produktu je pochopiteľne bojler, v ktorom sa dejú doslova zázraky! To, vďaka čomu ostáva vnútro bez poškodenia a minimálneho vodného kameňa je suché teleso. Ako je to možné? V prvom rade spomínané teleso nie je ponorené vo vode, ale uložené v kovovom puzdre príruby. Tento prístroj však oplýva aj inými výhodami. Ďalšiu výhodu ocenia najmä ľudia pri lacných tarifách. Vodu budú môcť ohrievať síce dlhšie, avšak lacnejšie a zároveň si predĺžia dobu ohriatej vody. To znamená, že váš bojlerbude slúžiť ako termoska.

Lacno a so štýlom

Jedinečný tvar a dizajn predurčuje tento produkt k úspechu! Povedzte STOP ohrievačom, ktoré nespĺňajú estetickú potrebu kupujúceho. Ohrievače od firmy Eliz sú vytvorené aj pre tých najnáročnejších zákazníkov, ktorí sa nemienia uspokojiť s priemerom. Navyše nadštandardne potešujúca cena vodných ohrievačov presvedčí ľudí, ktorí majú na kúpu nového bojlera menej finančných prostriedkov. Keďže treba myslieť ekonomicky, vďaka unikátnym systémom sú všetky produkty vyvinuté tak, aby čo najviac ušetrili vašu peňaženku od výdajov za elektrinu. Presvedčte sa na vlastnej koži!

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Michaela

Foto: sxc.hu