Home / Súťaže / Ukončené / Vyhraj 50 € od spoločnosti SMSCREDITS.SK!

Vyhraj 50 € od spoločnosti SMSCREDITS.SK!

Jednoduchá súťaž o skvelú cenu? Presne tohto pravidla sa drží aj náš sponzor popredná spoločnosť poskytujúca rýchle SMS pôžičky SMSCREDITS.SK. Rád by som podotkol, že s SMSCREDITS.SK môžete vyhrávať pravidelne aj na rádiu Europa2, tentokrát rovnakú cenu venuje spoločnosť SMSCREDITS.SK nám a našim čitateľom.

Moja radosť z tejto súťaže je o to väčšia, že môžete vyhrať finančnú hotovosť

 skvelých 50 €,

ktoré budú pripísané na účet výhercu. Nemusím ani podotýkať, že takáto čiastka rozhodne poteší. Ako však takúto lákavú cenu môžete vyhrať? Je to úplne jednoduché.

 

Spôsob rýchleho požičania peňazí je vám už dobre známy,  pravidlá sú jasné a jednoduché. Stačí jednoduchá sms s textom SMSCREDITS na číslo 0902020909 alebo vyplniť formulár na www.smscredits.sk. Vďaka jednoduchej a rýchlej registrácii i žiadosti o pôžičku cez sms môžete získať peniaze až do výšky 350eur!

Súťažné zadanie je veľmi jednoduché, takže vyhrať môže naozaj každý!

1. Pripojte sa do fanúšikovskej skupiny firmy SMSCREDITS.SK na FACEBOOKU.

2. Zodpovedajte správne súťažnú otázku:

S koľkými bankami na Slovensku spolupracuje SMSCREDITS.SK ? (odpoveď nájdete na stránke SMSCREDITS.SK)

Nezabudnite zadať správny mail, výhru autorizujete práve prostredníctvom vášho mailu! Nezabudnite, že na účasť v zlosovaní musíte splniť obe podmienky!

Súťaž bola uzavretá výherca je: Lucia Ivašková. Srdečne blahoželáme!

Súťažiaci súhlasia so zasielaním obchodných a iných informácií formou mailu z webu SMSCREDITS.SK

Správnu odpoveď napíšte do hore uvedeného formulára. Potom je dôležité už len veriť, že práve na vás sa usmeje šťastie a práve na váš účet bude pripísaných 50 €. Ak by vám táto jedna súťaž nestačila, je o dôvod viac, aby ste sa pripojili na facebookový účet spoločnosti. V pravidelných intervaloch sa totiž hrá o 50€ na rôznych stránkach, takže budete o tom informovaní medzi prvými. Súťaž bude prebiehať od 2.5. 2013 do 17.5.2013. Zlosovanie prebehne 18.05.2013.

 

Výhercom sa stala LUCIA Z MARTINA. Srdečne blahoželáme !

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Súťažný článok

Foto: smscredits.sk

Leave a Reply