Home / Nezaradené / Výpredaj tenisiek Supra alebo * RESTOCK by Nahodsa.sk *

Výpredaj tenisiek Supra alebo * RESTOCK by Nahodsa.sk *

Ešte stále neviete, aké tenisky si vybrať na nadchádzajúce leto? Máme pre vás úžasnú správu. Na našom eshope www.nahodsa.sk sme pre vás pripravili restock obľúbených modelov tenisiek značky Supra za fantastické ceny! Celkovo sa v našej ponuke objavilo 8 staro-nových modelov, ktoré nesmú chýbať vo vašej zbierke tenisiek!

statement

Najprv si predstavíme vysoké modely, ktoré nesú názov Supra Skytop.

Quick & Easy Loans

Tento veľmi pekný model si iste obľúbi každý, kto má rád živé farby. Ide o veľmi pohodlné tenisky, vďaka ktorým očaríte každého naokolo. Žltá farba zaručí, že sa stanete stredobodom pozornosti. Tieto Hi Top tenisky nájdete tu za skvelých 69,99€.

Tentoraz iná varianta modelu z edície Skytop, ktorá je vhodná pre všetkých, ktorý sa držia hesla “all black everything“. Ide znova o kotníkové tenisky, ktoré na sebe mali hviezdy ako Jay-Z, Justin Bieber a iní. Nájdete ich tu a znova fantastická cena 69,99€.

A do tretice vysoký model Supra Skytop. Tento luxusný model vám jednoznačne zaručí úspech. Použitým materiálom je koža a všetci, ktorí si mysleli, že majú najlepšie tenisky v okolí, budú musieť skloniť hlavu pred vami! Tieto Hi Top tenisky nájdete tu za cenu 74,99€.

Posledný model zo série Skytop sa obliekol komplet do čiernej farby. Znova Hi Top, ktoré zladíte naozaj s každým kúskom oblečenia. Tieto kotníkové tenisky sa vám doslova pýtajú do šatníka za príjemnú cenu 64,99€. Nájdete ich tu.

A konečne prechádzame na modely Supra Skytop 3. Tento mladší brat predchádzajúcich modelov je už na prvý pohľad určený pre mladých, ktorí chcú byť stále in. Vysoké tenisky sú veľmi obľúbené a s týmito rozhodne nič nepokazíte. Nájdete ich tu za perfektnú cenu 64,99€.

Posledný Skytop model patrí k tým najkrajším, ktoré môžete nájsť u nás v ponuke. Luxusné kotníkové tenisky, na ktorých sú použité tie najlepšie materiály, ktoré zabezpečia, že vaše nohy sa budú cítiť ako v bavlnke. Aj toto je dôvod, prečo tieto Hi Topy nosí aj hviezda ako Lil Wayne. Preto nesmie chýbať ani vo vašom šatníku! Kupujte tu za super cenu 69,99€.

Po vysokých kotníkových teniskách prechádzame na nízke modely. Prvý nesie názov Supra Assault Sport. Tenisky sú výraznej červenej farby, ktorá zaujme každého naokolo, ale hlavne dievčatá. Použité sú kvalitné materiály a tenisky sú samozrejme aj veľmi pohodlné. Kúpite ich tu za cenu 54,99€.

Posledný predstavený model je znova zo série Supra Assault, ale bez prívlastku sport. Ide o jeden z najkrajších modelov z tejto série. Tenisky sú opäť nízke a sú bordovej farby, ktorá bude toto leto v kurze. Vulkanizovaná podrážka, ktorá tu je použitá, zaručí nohe ten najlepší komfort, aký môžete od tenisiek očakávať. Nájdete ich tu za cenu 49,99€.

S touto jedinečnou ponukou, ktorú sme si pre vás v Nahodsa pripravili, si na svoje určite príde každý. Či už chcete vysoké kotníkové tenisky, či luxusné Hi Topy, alebo preferujete nízke modely, určite si z našej ponuky vyberiete. Preto neváhajte, a Nahoďte sa do leta s Nahodsa!

Kompletnú ponuku Tenisiek supra nájdete tu.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Nahodsa

Foto: nahodsa.sk

Leave a Reply