Home / Ostatné / Battlefield 4

Battlefield 4

Predchodca Battlefieldu 4, Battlefield 3 sa teší stále obrovskej obľube medzi hráčskou komunitou. Nemožno to pripisovať iba skvelej hrateľnosti, ale určite aj stále jednej z najkrajších grafík spomedzi hier. Spoločnosť EA spolu s vývojármi z DICE už pred niekoľkými mesiacmi oznámili, že BF3 bude mať nástupcu. Očakávania hráčskej komunity boli obrovské, uvažovalo sa samozrejme o priamom pokračovateľovi, myšlienky hráčov však smerovali aj na možné pokračovanie Bad Company…

 

Okrem masívnej reklamy, vychvaľovania sa „budúcou dokonalosťou,“ už čo-to ukázali aj svetu. Konkrétne sa jedná o 17 minútový gameplay zo singleplayerovej misie, ktorý dostal i české titulky a ktorý si môžete pozrieť na priloženom videu.

 

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=J49YUr1iC8w’]

 

Gameplay ukazuje podľa vývojárov – zlepšenú fyziku, nové prvky v multiplayeri – zmena smeru vetra počas hry, zmena počasia, či striedanie dažďa a jasnej oblohy. Battlefield 4 stavia aj na vylepšenom engine, ktorý by mal grafickú stránku hry posunúť na ešte vyššiu úroveň, ako v prípade Battlefieldu 3.
EA si pripravila na konferenciu E3, ktorá sa koná dnes predvedenie multiplayerovej časti hry, kde bude hrať naraz až 60 hráčov, dúfajme, že spropagovanie hry im vyjde. Ťažko dokážeme predpovedať, ako „dokonale“ bude vyzerať, keďže do vydania,ktoré je naplánované až na koniec októbra je takmer 5 mesiacov a veľa vecí sa bude určite vylepšovať k dokonalosti. Čo však predpovedať dokážeme je boj na prvých priečkach v predajnosti so svojím odvekým rivalom – hernou sériou Call of Duty a ich “Ghosts.”

Nech je ako chce, Battlefield 4 spraví opäť ďalší krok vpred, ktorý si nájde množstvo fanúšikov, ale i množstvo neprajníkov, snažiacich sa nájsť akúkoľvek chybu, ktorá sa vývojárom “zadarí.” To je ale prirodzené a práve kritikou sa vývojári dokážu posúvať vpred. Preto sa nehanbite a kritizujte, čo vám je nemilé, môže to pomôcť nielen vám, ale i okoliu! Konferenciu E3 budeme sledovať a neskôr vám prinesieme ďalšie informácie o hrách, či herných perifériách!

 

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

Text: Erik

Foto: tailgate365.com

Leave a Reply