Home / Nezaradené / Vyhrajte tričko, s ktorým sa môžete vyjadriť!

Vyhrajte tričko, s ktorým sa môžete vyjadriť!

Chcete byť pútaví a jedineční? Ponechávajúci po stretnutí s vami emóciu? Alebo chcete upútať pozornosť bez toho, aby ste museli povedať čo i len slovo? Správne namiešaným koktailom vašej osobnosti, podtrhnutím jedinečnosťou a štýlom vášho obliekania, môžete mnohým pripraviť doslova výbušnú zmes príťažlivosti, či dobrej nálady.

Aj vy ste neraz videli tričko, ktoré vyvolalo vo vás emóciu? Chceli by ste urobiť radosť vašej manželke a zároveň vyjadriť to, čo si o sebe myslíte? (Ak vás druhá časť vety oslovila vedzte, že patríte k prípadom, ktorých zvykneme nazývať “narcis.” P.S.: Zatiaľ sa na to neumiera!:))

Vyhrajte pre ňu tričko SOM TO NAJLEPŠIE, ČO MOHLO MOJU ŽENU STRETNÚŤ! Garde sa môže ale aj obrátiť a tričko SOM TO NAJLEPŠIE, ČO MOHLO MÔJHO MUŽA STRETNÚŤ sa poľahky môže vynímať na vašej hrudi!

Originálne, vtipné tričká sú tým, čo poteší každého. Či už brata, sestru, mamu, otca, priateľov, či dokonca starých rodičov, ktorí dokážu oceniť kvalitnú bavlnu. Slovenská spoločnosť Lawli.sk, zaoberajúca sa výrobou, distribúciou a predajom nevšedných tričiek so sieťotlačou, akú inde nenájdete, poteší širokou ponukou a hlavne cenou.

Stačí sa presvedčiť na vlastnej koži s nápisom na prsiach (teda skôr na tričku). Prípadne skúste nápis “SEXI BABA” a garantujeme vám bolesť krku tých, ktorí sa za vami budú otáčať! (platí iba pre ženy, muži neskúšajte:)) Nie je to iba o štýle, ale aj o super pocite, vtipe a smiechu, ktorý ľahko rozdáte medzi ostatných. Sám som si zaobstaral jedno s nápisom PIVO JE MOJE PALIVO a odvtedy moji známy vedia, že počas sviatkov nepijem kvety, ani bonboniéry!

Ako je zvykom, Pisem.sk vám prináša stále nové súťaže. Dnes vám ju prinášame v spolupráci so spoločnosťou Lawli.sk, ktorá si pre vás prichystala hneď dve fantastické tričká! Pánske „Som to najlepšie, čo mohlo moju ženu stretnúť“ a dámske „Som to najlepšie, čo mohlo môjho muža stretnúť“ môžete vyhrať iba u nás, v prípade splnenia troch podmienok!

Ilustračný obrázok

Výhercami súťaže sú:

 

Anna Bielková

a

Martin Furmann

Srdečne blahoželáme a prosíme o zaslanie adresy, na ktorú budú výhry doručené!

Podmienky súťaže:

1. Byť fanúšikom LAWLI.sk na facebooku

2. Byť fanúšikom Pisem.sk na facebooku

3. Zdieľať verejne súťažný príspevok, ktorý patrí k tomuto článku na FB stránke PISEM.SK s textom: „súťažím.“

Súťaž začína 17.06.2013 a končí 08.07.2013. Výherca bude vyžrebovaný dňa 09.07.2013 zo všetkých zdieľaní prostredníctvom random.org. Počet zdieľaní je neobmedzený. Podmienkou výhry je splnenie všetkých podmienok. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu súťaže, či jej časti, pri zistení porušenia, či snahy o podvod zo strany súťažiaceho.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Erik

Foto: lawli.sk

Leave a Reply