Home / Ostatné / Realitný server novej generácie

Realitný server novej generácie

Panoráma mesta, relax a pokojná cesta!“ – aj takto môže vyzerať Váš slogan, ktorý sa má postarať o predaj bytov. Možno Vás zaujíma, kde a ako môžete svoj inzerát so „sviežim“ sloganom vložiť. Ak ste sa ešte nerozhodli, ako propagovať alebo hľadať nehnuteľnosti, tak si Vás dovoľujemepozvať na originálny portál www.realitybook.sk , ktorý sa hneď na prvý pohľad líši od ostatných portálov podobného zamerania. Intuitívna práca s portálom je pre užívateľa prirodzená a jeho funkcionalita stojí za vyskúšanie. Pokiaľ sa návštevník rozhodne registrovať, získa napríklad výhodu inzerovania reality u konkrétnej realitnej kancelárie, kde sa s ňou môže dohodnúť na on-line spolupráci. Realitybook sa riadi etickým kódexom, takže sa nemusíte obávať nečestného jednania. Okrem moderného dizajnu sa môže portál prezentovať cez skúsených maklérov, ktorí tu majú zostavený vlastný profil s informáciami o ich špecializácií na druh nehnuteľnosti. Ak Vás niektorý z nich zaujme, tak si môžete vymeniť medzi sebou rýchle správy a dohodnúť sa na ďalšom konaní. Na stránke www.realitybook.sk nechýbajú ani informácie o zaujímavých projektov zo sveta reality (napr. Panorama od J&T) a trefné články o hypotékach či dizajne. Možno Vás zaujmú  videá, ako ideálne riešenie „zviditeľniť sa“. Profil samotnej realitnej kancelárie môže z veľkej časti prispieť k marketingu „realitky“ a nahradiť internetovú stránku, alebo ju efektívne marketingovo dopĺňať.

10000 bad credit loansadvance interest rates

Súkromná inzercia je celkom zdarma. Pokiaľ chcete portál testovať a inzerovať na vyššej úrovni, tak je v ponuke tridsaťdňová grátis skúšobná doba. Po registrovaní a inzerovaní sa stanete hrdým členom portálu, ktorý má ambíciu skvalitniť realitný svet na Slovensku. „Byť s najlepšími sa vždy oplatí!“ Pracovníci portálu si nechávajú záležať na detailnom vypracovaní štatistík, automaticky generujú texty a inzerenti majú potom lepší prehľad o nehnuteľnostiach v ich okolí.  Škola, ihrisko, jazero či nemocnica sú spracované prehľadne v tabuľke a zobrazené v počtoch v konkrétnom okolí nehnuteľnosti. Inzerent, ani samotný maklér sa nemusí obávať neprehľadnosti v cenách. Na Realitybook nájdete odporúčané ceny, ktoré sú „obojstranne“ výhodné. Pri spriehľadnení stránky bolo myslené aj na samotné realitné kancelárie, ktoré môžu využívať viacero maklérskych kont usporiadaných hierarchicky od hlavného makléra až po samostatných členov.

Máte k dispozícií nejaké domy na predaj a prenájom? „Najočakávanejší realitný portál novej generácie ponúka súkromným inzerentom možnosť zadarmo, kvalitne, profesionálne a bezpečne inzerovať svoje nehnuteľnosti a ešte Vás za to aj odmení.“ Ak ste súkromný inzerent a zverejníte na www.realitybook.sk svoj inzerát, tak môžete získať výhru vo výške až 200 Eur. Zainzerujte a zároveň si „vychutnajte“ túto skvelú súťaž, ktorá sa nedá len tak prehliadnuť. Inzerenti a partneri portálu Realitybook sa už pár dni po svojom spustení tešia z veľmi zaujímavej návštevnosti, ktorá prekročila aj ich očakávania. Môžeme s určitosťou tvrdiť, že toto je naozaj realitný portál vyrobený pre Vás.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: www.sxc.hu

Leave a Reply