Home / Ostatné / Súťažte a zaskáčte si o super výhru!

Súťažte a zaskáčte si o super výhru!

Raj detských hračiek. I tak by sa dalo pomenovať miesto, na ktorom každý zákazník nájde to, o čom sníva nielen on, ale i jeho ratolesť. Práve úloha potešiť dieťa býva úlohou neľahkou. Či už sa jedná o bábätko, alebo o staršie, živé striebro, chce to veľký nápad. Bambishop.sk tento nápad má a s radosťou sa s vami oň podelí! Prečo by aj nie, keď ponúka tovar za skvelé ceny, v kvalite, ktorú inde nenájdete a má až 94% spokojných zákazníkov?!

Nielen mamičky, ale aj oteckovia, starí rodičia, krstní či priatelia si často lámu hlavu, čím dieťa potešiť. Skvelým tipom sú hračky, ktoré ohromia každého nezbedníka. Napríklad skákacia kravička, s ktorou dieťa rado preskáče aj k susedom. Prípadne, čo tak štýlová hojdačka, na ktorú bude radosť vyskočiť? Ak neustále premýšľate, čím obdarovať malého špunta, odporúčame rozvojovú podložku vo veselých farbách. Práve rozvojová podložka prijmä dieťatko, aby sa začalo otáčať na chrbátik! Skvelá a zmysluplná kúpa…

Neoceniteľná je aj záruka nezávadných, overených hračiek, s ktorými bude hranie sa bezpečné, ako nikdy predtým. Rozžiariť oči, vyčariť detský úsmev zrazu bude tak reálne, ako nikdy predtým! Ak si to chcete vyskúšať na vlastnej koži, súťažte s pisem.sk a pocítite, že sen sa stal realitou!

A preto Vám s radosťou prinášame súťaž, po ktorej budete nielen Vy, ale aj Vaše klbko šťastia priam skákať od radosti! Pisem.sk, internetový magazín s najväčším počtom súťaží v spolupráci s Bambishop.sk prináša zaujímavú súťaž o Skákaciu kravičku TOOTINY! Túto krásnu skákaciu kravičku, ktorá splní účel ako vonku, tak i vnútri môžete získať v krásnej zelenej farbe. Túžite po nej i Vy? Nie je nič jednoduchšie, ako zapojiť sa do súťaže!

 

Výherkyňou súťaže sa stáva

GABIKA HAMBÁLKOVÁ.

 

Blahoželáme a výherkyňu prosíme o zaslanie adresy, na ktorú bude výhra doručená!

 

Podmienky súťaže:

1. Byť fanúšikom Bambishop-u na Facebooku

2. Byť fanúšikom PISEM.sk na Facebooku

3. Zdielať verejne súťažný príspevok uverejnený na PISEM.SK. (Zdieľania s textom zdieľam budú zmazané, taktiež zdieľanie je možné iba jeden krát, všetky viac-násobné zdieľania budú vymazané).

 

Súťaž začína 12.8.2013 a končí 19.8.2013. Meno šťastného výhercu vyžrebujeme nasledujúci deň, 20.8.2013 prostredníctvom random.org. Výherca bude zverejnený na stránke pisem.sk Podmienkou výhry je splnenie všetkých podmienok. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu súťaže, či jej časti, pri zistení porušenia, či snahy o podvod zo strany súťažiaceho.

E-shopu Bambishop.sk ďakujeme za venovanie ceny do súťaže a súťažiacim držíme palce v žrebovaní.

 

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

Text: Erik

Foto: bambishop.sk

 

Leave a Reply