Home / Blog / Pohodlie, ktoré si Vaše nohy zaslúžia!

Pohodlie, ktoré si Vaše nohy zaslúžia!

Ani v dobe silne rozvinutého automobilového priemyslu sa nevyhneme chôdzi. Priemerný jedinec urobí za deň päťtisíc krokov, preto je naozaj nesmierne dôležité, čo nosí na nohách. Kedysi si ľudia nemohli vyberať, čo si obujú. Dnes je situácia iná. Môžete si zaobstarať pohodlie, ktoré Vám zároveň pristane. Ak je pre Vás prvoradý komfort či kvalita obsluhy, tak je tu obuv značky Soňa s dlhoročnou obuvníckou tradíciou a skúsenosťami nielen v oblasti výroby, ktorou sa v minulosti zaoberala, ale v súčasnosti i v predaji starostlivo vyberanej obuvi prvotriednej kvality a zaručeného pohodlia. Pokiaľ sa pre obchodníka stane jeho práca poslaním a lojálnosť prvoradou, tak môžeme povedať, že robí svoju prácu skutočne dobre. Zákazníci majú pocit, že je o nich dobre postarané, cítia sa rozmaznávaní. Obuv Soňa sa zaujíma o potreby či sny svojich zákazníkov a snaží sa im ich splniť. Človek nadobudne pocit pohladenia duše.

Stačí sa zastaviť v niektorej z trinástich predajní rozmiestnených po celom Slovensku, alebo si kliknúť na www.sona.sk, a vybrať si pohodlnú a kvalitnú obuv podľa Vášho gusta. Urobte si radosť a budete mať dobrý pocit z toho, že Vaše nohy budú odteraz v pohode. Pridajte sa do „Soňa klubu“ a získate veľa úžasných výhod. Nemusíte sa obávať, že sa nebudete vedieť o vybraný tovar (obuv, kabelku či galantériu) postarať. Pracovníci obuvi Soňa Vám poradia, ako ho udržať dlho pekný a v dobrom stave. Vezmite na nákup aj svoju rodinu či priateľov a doprajte si vysnívané pohodlie alebo štýlový doplnok k outfitu. V ponuke obuvníckeho tovaru nájdete veľa  významných európskych obuvníckych značiek uchádzajúcich sa o Vašu priazeň.

Najširšia ponuka je v zastúpení nemeckých výrobcov bezkonkurenčného pohodlia a prvotriednej kvality značiek Rieker Ara. Nájdete tu aj elegantné a luxusné topánky značky Högl. V najmodernejšej technológií výroby obuvi Högl a starostlivo vybraných materiálov sa odráža kvalitné obuvnícke remeslo rakúskeho výrobcu obuvi. Za zmienku určite stojí aj neodolateľná kolekcia charakteristická spojením vysokej kvality, osobitého štýlu a rozumnej ceny značky Salamander, či exkluzívny dizajn, unikátne kombinácie farieb, ručne vyrábaná obuv z prírodnej kože a nekonečné pohodlie uznávanej a vysoko cenenej španielskej značky Pikolinos. Ani kolekcia kabeliek sa nenechá zahanbiť, pretože sa pod ňu podpísala najznámejšia a najúspešnejšia nemecká módna značka Gerry Weber, ktorá v sebe spája módu, moderný životný štýl a skúsenosť. Ženy iste vedia, že k úžasným topánkam neodmysliteľne patria aj štýlové kabelky a peňaženky. Práve obuv Soňa Vám ako prvá na Slovensku prináša ucelenú kolekciu kabeliek a peňaženiek značky Gerry Weber.  Aktuálne ponuky týchto značiek sú v predajni usporiadané tak, aby vynikli ich vlastnosti, módne prvky a výhody.

Či už si zakladáte na vkuse, štýlovosti, značke alebo pohodlí, tak tu nájdete „z každého rožku trošku“. Len v obuvi Soňa vedia, že kombinácia pohodlia a krásy je pre zákazníka to najdôležitejšie. Stačí si len nájsť „čas pre Vaše nohy“. V nohách máte stovky kilometrov, preto je načase dopriať im vytúžený luxus.

Nákup obuvi je vždy pre Vás boj? Ťažko hľadáte vhodnú veľkosť? Vaše starosti sú vyriešené, nadrozmerná veľkosť viac nebude problém. Obuv Soňa Vám ponúka riešenie aj v tomto smere. Vyberte si topánky na každý deň, na každú príležitosť. Nech sa pre Vás stane chôdza súkromnou prehliadkou i príjemných zážitkom. Vykročte pohodovo.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: www.sona.sk