Home / Blog / Ceny nehnuteľností na Slovensku

Ceny nehnuteľností na Slovensku

Zdá sa, že na Slovensku si nehnuteľnosti držia cenový štandard. Súčasný stav slovenskej ekonomiky i nadmerná miera nezamestnanosti nedávajú predpoklad na ich výraznejší nárast, no nebol zaznamenaný ani nadmerný pokles. Najdrahšie byty sú prirodzene v Bratislavskom kraji, za najlacnejšími sa porozhliadnite v Nitre. Rozdiel v cene nehnuteľností týchto dvoch krajov je takmer trojnásobný. Bratislavčania zaplatia za jeden m2 priemerne 1670 EUR, Nitrania asi 588 EUR. Slovenské byty a domy sú stále o takmer pätinu lacnejšie, ako pred vypuknutím nešťastnej krízy – tzv. realitnej bubliny v roku 2008. V súčasnosti sa tiež drží trend v prerábaní starších domov a bytov namiesto investovania do novostavby.

Máte stabilné zamestnanie? Potom je vhodný čas využiť skutočne lákavé ceny, ktoré si držia slovenské reality a vybrať si svoje hniezdočko pre rodinnú pohodu. Pokiaľ neviete, kam sa obrátiť, tak máme pre Vás jedno skvelé riešenie. Nechajte sa previesť svetom realít skutočným odborníkom. Maxa reality s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá Vám pomôže sprostredkovať kúpu či predaj bytov, ale i nájom rezidenčných a komerčných nehnuteľností. Tím profesionálnych a vzdelaných maklérov kladie maximálny dôraz na dosiahnutie absolútnej spokojnosti svojich klientov. Diskrétnosť, korektný a seriózny prístup sú samozrejmosťou. Môžete sa pripraviť na kompletné profesionálne služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, znaleckých posudkov a pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Právny servis je celkom bezplatný. Za predaj Vašej nehnuteľnosti nezaplatíte tejto realitnej kancelárií ani cent. Neveríte realitkám, ktoré profitujú z predajov domov? Skúste niečo modernejšie a presvedčte sa o tej pravej kvalite. Podľa serveru TOPREALITY.SK si získala táto kancelária s realitami krásne 3. miesto. V databáze na stránke  maxareality.sk nájdete okolo 3 000 aktuálnych ponúk.

Možno Vás zaujímajú pozemky, na ktorých by mohol vyrásť Váš malý súkromný či obchodný raj. Maxa reality nemá problém vytvoriť  ponuku podľa Vašich predstáv. Navyše sa môžete spoľahnúť, že dostanete najlepšiu cenu. Ak ste našli rovnakú ponuku inde a lacnejšie, stačí dať vedieť.

Bývate v Košiciach a hľadáte byty na predaj v Bratislave? Z pohodlia Vášho domova si vyberte to pravé, čo Vám vyhovuje. Rýchlo a účelne si vyhľadajte krásne miesto pre nový život a ak Vás niečo skutočne zaujme, tak si nechajte poradiť odborníkmi. Určite máte svoju vlastnú predstavu o tom, čo by Vám urobilo radosť. Hľadáte domy na predaj? Chalupu? Byt? Viete, ktorá lokalita by Vám najviac vyhovovala? Chcete sa prebúdzať so spevom kohúta alebo do ruchu mesta? Koľko financií ste ochotní investovať? Po zodpovedaní týchto otázok už preberá všetko ostatné Maxa reality.  Nájdite v zložitej a pestrej pavučine realít toho svojho „pavúka šťastia“. Pripojte sa k tímu, ktorý Vás nezradí.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: www.maxareality.sk