Home / Blog / Adrenalínové rybárčenie

Adrenalínové rybárčenie

Nadchli ste sa pre údajne relaxačné hobby, akým je rybárčenie? Alebo sa Vám to zdá naopak príliš nudné? Ste človek pokojný a trpezlivý, či hľadáte pokoj práve pri rybníku? Väčšina z nás si predstavuje rybolov iba ako istý druh ničnerobenia. Ráno sa doveziete autom k jazeru, vytiahnete stoličky, nahodíte návnadu na udice a potom už iba čakáte na skvostný úlovok. Večer odchádzate spokojný s tým, čo sa Vám podarilo uloviť. Niekedy je to viac, inokedy menej, alebo tiež môžete odísť s celkom prázdnymi rukami. Pokiaľ si život bez tej správnej rybačky neviete predstaviť, tak si zvoľte za partnera extracarp.sk. Vďaka tejto spoločnosti sa na slovenský trh dostali svetové výrobky za priaznivé ceny. Produkty spoľahlivých značiek sú tak dostupné pre každého.

Morskí rybári by Vám vedeli rozprávať, čo je to skutočne loviť. Rozhodenie sietí na mori dáva tomuto zdanlivo pokojnému hobby skutočne nový rozmer. Vymenili by ste svoju pohodlnú stoličku za adrenalínový lov z loďky, ktorá sa hojdá na morských vlnách? Až keď skúsite takýto zážitok, tak si môžete povedať, že ste ten pravý rybár. Asi najideálnejším miestom pre podobný rybolov je Nórsko. Okrem iného sa tu tiež môžete pokochať nezabudnuteľnou severskou prírodou. Rybárčiť smiete priamo na otvorenom mori alebo vo fjordoch. Či už lovíte kvôli trofeji alebo na spracovanie, určite si tu zažijete výnimočné dobrodružstvo. Myslíte si, že rybárom môže byť iba muž? Vo väčšine prípadov sa skutočne stretávame s väčším počtom mužského osadenstva, no i ženy sú na dobrodružstve v Nórsku vítané. Po tom, čo tu zažijete, sa Vám bude zdať tiché “ničnerobenie” pri neďalekom jazere a vyčkávanie na rybárskej stoličke, ktorú kúpte tu, iba ako slabý odvar skutočného lovu.

Pokiaľ sa rozhodnete pre Nórsko, tak by ste nemali obísť ostrov Soroya, ktorý je rajom pre morských rybárov. Táto krajina naozaj nešetrí svojimi krásami. Je nádherná už od centra, v podobe hlavného mesta, až po samotný ostrov. Hory, lúky, dedinky i pustina okolo severného polárneho kruhu sa Vám iste aj po rokoch budú vracať do snov.

Potrpíte si pri kúpe rybárskeho náčinia na značku a kvalitu? Potom sa obráťte na extracarp.sk, kde nájdete značky ako Extra carp, Falcon, Venturieri, Kryston, Mapso, Goldy či NGT Tackle.

Prajeme Vám krásne dobrodružstvo so štýlovou výbavou, jedinečný úlovok a veľa krásnych spomienok pri Vašom pokojnejšom či adrenalínovejšom rybolove.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: www.sxc.hu, www.extracarp.sk