Home / Nezaradené / Tipy, ako správne vybrať sťahovacie a úložné krabice

Tipy, ako správne vybrať sťahovacie a úložné krabice

Poďte sa s nami zoznámiť s možnosťami využitia sťahovacích a úložných krabíc, ktoré ponúka internetový obchod paketo.sk. Nedávno do svojho sortimentu obalových materiálov, krabíc a kartónov zaradili novinku – sťahovacie a úložné krabice. Ponúkaný sortiment môžeme rozdeliť do troch pomyselných skupín. Prvou skupinou sú špeciálne sťahovacie a úložné krabice, ktoré vynikajú svojou špecifickou konštrukciou a veľmi kvalitnou lepenkou, z ktorej sú vyrobené.

Tieto krabice majú niekoľko predností. Majú zdvojené dno a zdvojené stehy pre väčšiu nosnosť a stabilitu (môžete do nich uložiť až niekoľko desiatok kilogramov vážiace predmety). Na lepšiu manipuláciu majú vyseknuté úchyty na ruky. Dodávajú sa v rozloženom stave (ako i všetky ostatné sťahovacie a úložné krabcie z ich ponuky) a veľmi jednoducho sa skladujú. Nebudete potrebovať žiadne lepidlá ani lepiace pásky k ich zostaveniu.
Naviac, niektoré z ponúkaných špeciálov majú uzatváracie klopy zabezpečené vyseknutými zámkami. To znamená, že krabicu uzatvoríte tak, že už ju nemusíte viac prelepovať páskou. Bezpečne v nich odsťahujete aj tie najťažšie predmety Vašej domácnosti.

Ďalšou skupinou sú sťahovacie a úložné krabice s vekom. Môžete si ich objednať v bežnom hnedom zhotovení, alebo  i v efektnej bielej farbe. K dostaniu je množstvo rozmerov.

Najmenšia úložná krabica s rozmermi 203 x 143 x 125 mm (vnútorný rozmer) je určená práve k ukladaniu a archivácii CD alebo DVD. Vojde sa do nej až 20 ks CD. Tou najväčšou je sťahovacia a úložná krabica s vekom s rozmermi 510 x 350 x 260 mm (opäť vnútrný rozmer), do ktorej sa Vám už bez obáv vojde čokoľvek väčšie alebo ťažšie. Knihy, riad, šanóny alebo hračky. K tomu môžete na zaistenie väčšej bezpečnosti prepravovaných vecí použiť ešte bublinkovú fóliu na zabalenie krehších predmetov. Stabilizujete ich a ochránite pred nárazmi. Tú na www.paketo.sk nájdete tiež. A hneď v niekoľkých šírkach.

Poslednou skupinou sú klasické klopové krabice veľkých rozmerov, za veľmi príjemné ceny.

Pýtate sa, čo s krabicami na sťahovanie? Je to veľmi jednoduché.
Všetky krabice sa dodávajú v rozloženom stave, ako sme už spomenuli vyššie. A tiež je možné ich rozložiť, čím zaberú minimálny priestor. Takto ich môžete zasa niekedy použiť na ukladanie starých vecí a hračiek, ktoré je Vám ľúto vyhodiť.

Takže, stačí si len vybrať a pokojne sa môžete začať baliť.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 Foto: paketo.sk