Home / Ostatné / Zaujímavosti / Je umením prázdny balíček od čipsov?

Je umením prázdny balíček od čipsov?

Nejeden z nás hľadá umenie v galériách, divadle, či hudbe. Našťastie UMENIE nie je limitované. Skrýva sa všade. Vo mne, vo vás.

Niekedy je umením prežiť ťažký život dôstojne a naplniť iných napriek svojmu neľahkému osudu radosťou a šťastím ako to dokázal Nick Vujicic. Umením je rozosmiať ľudí, keď im je do plaču. Umením je stáť na pódiu a prednášať báseň.  Umením je dobehnúť posledný, ale neprehrať, rovnako ako zvládnuť prehru a postaviť sa opäť na vlastné nohy.  Umením je maľovať ústami, do obrovského poľa za pomoci traktoru nakresliť tvár človeka, umením je majstrovské dielo kuchára. Umenie nemá dno.

Môže byť umením prázdny balíček od čipsov? Snáď vás presvedčí, Marceloo Barenghi svojím umením.

 [youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=i25Mm9bbsWE&feature=player_detailpage&list=UUcBnT6LsxANZjUWqpjR8Jpw’]

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: freedigitalphotos.net

Nejeden z nás hľadá umenie v galériách, divadle, či hudbe. Našťastie UMENIE nie je limitované. Skrýva sa všade. Vo mne, vo vás. Niekedy je umením prežiť ťažký život dôstojne a naplniť iných napriek svojmu neľahkému osudu radosťou a šťastím ako to dokázal Nick Vujicic. Umením je rozosmiať ľudí, keď im je do plaču. Umením je stáť na pódiu a prednášať báseň.  Umením je dobehnúť posledný, ale neprehrať, rovnako ako zvládnuť prehru a postaviť sa opäť na vlastné nohy.  Umením je maľovať ústami, do obrovského poľa za pomoci traktoru nakresliť tvár človeka, umením je majstrovské dielo kuchára. Umenie nemá dno. Môže byť umením prázdny balíček od čipsov? Snáď…

Review Overview

User Rating: Be the first one !