Home / Blog / PR články / Čo je proteínová diéta PROTISSIMO a prečo je tak žiadaná?

Čo je proteínová diéta PROTISSIMO a prečo je tak žiadaná?

Proteínová diéta PROTISSIMO patrí medzi bielkovinové ketogénne diéty, ktoré boli prvý krát popísané pred 40 rokmi. Od tej doby sa využívajú ako vysoko efektívny spôsob redukcie hmotnosti najmä v krajinách ako Spojené štáty americké, Kanada či Francúzsko. Vďaka svojim pozitívnym dlhodobým výsledkom si získava čoraz väčšiu popularitu aj v našich končinách nielen v radoch politikov, hercov, známych osobností, ale aj širokej verejnosti.

Základný princíp diéty PROTISSIMO

Ak ste o nej ešte nepočuli a neviete ako funguje, tak jej princíp je úplne jednoduchý. Klasickú stravu nahradíte bielkovinovými jedlami PROTISSIMO a po dvoch dňoch sa automaticky telo nastaví do režimu ketózy. Je to stav organizmu, pri ktorom telo čerpá energiu z tukov a svaly sú ochránené vysokokvalitnými proteínmi v samotnej strave. Tento metabolický proces následne sám zaistí, aby sa prednostne spaľovali tuky a nie redukovalo svalstvo. Čo je jedným z hlavných cieľov chudnutia.

Aké má PROTISSIMO výhody?

Samotné chudnutie prostredníctvom PROTISSIMO je bezpečné, zdravé a prebieha pod lekárskym dohľadom, aby sa dosiahla čo najlepšia efektivita redukcie hmotnosti. Nie je určená každému, pretože má určité kontraindikácie, pri ktorých je vylúčené ju absolvovať, ale práve vďaka lekárskemu dohľadu a konzultácii je bezpečnou formou chudnutia, ktorá Vám nielen zredukuje hmotnosť, ale vedie Vás na ceste k zdravšiemu životnému štýlu. Schudnete primerane rýchlo a v stave ketózy nebudete pociťovať hlad a nervozitu, pretože ketóza spôsobuje organizmu miernu eufóriu. Diéta má niekoľko fáz, počas ktorých sa naučíte konzumovať klasické zdravé potraviny, zdravo si ich pripravovať, dodržovať dostatočný prísun tekutín a pravidelne sa hýbať. Vďaka tomu zmeníte svoj životný štýl natrvalo bez obavy z JOJO efektu.

Čo vlastne konzumujete pri PROTISSIMO?

Ak by ste si mysleli, že jedlá nie sú chutné, či po pár dňoch budete cítiť voči nim odpor, tak sa mýlite. Jedlá sú navrhnuté tak, aby boli plnohodnotnou náhradou klasického chutného hlavného jedla. Ponuku produktov PROTISSIMO tvoria rôzne omelety, polievky, placky, rybacie či mäsové guľky, palacinky, koláčiky, tyčinky, ktorých je vyše 60 čím sa zabezpečuje dobrá obmena jedál, nenavodzujúce monotónnosť.

Pre koho je určená bielkovinová diéta PROTISSIMO?

Proteínová diéta PROTISSIMO je vhodná pre každého dospelého človeka, ktorý chce efektívne schudnúť do plaviek, 10 či viac ako 50 kilogramov. Nie je vhodná pre deti, tehotné a dojčiace ženy a niektoré ochorenia, ktoré sú kontraindikované. Preto, by ste sa mali obrátiť na odborného lekára a odkonzultovať s ním vhodnosť diéty. Takýmto odborným lekárom môže byť aj MUDr. Martin Klein z Centra chudnutia PROTISSIMO, ktorého kontakty a viac informácií nájdete na adrese www.zdravoschudnut.sk.

Foto: zdravoschudnut.sk

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Proteínová diéta PROTISSIMO patrí medzi bielkovinové ketogénne diéty, ktoré boli prvý krát popísané pred 40 rokmi. Od tej doby sa využívajú ako vysoko efektívny spôsob redukcie hmotnosti najmä v krajinách ako Spojené štáty americké, Kanada či Francúzsko. Vďaka svojim pozitívnym dlhodobým výsledkom si získava čoraz väčšiu popularitu aj v našich končinách nielen v radoch politikov, hercov, známych osobností, ale aj širokej verejnosti. Základný princíp diéty PROTISSIMO Ak ste o nej ešte nepočuli a neviete ako funguje, tak jej princíp je úplne jednoduchý. Klasickú stravu nahradíte bielkovinovými jedlami PROTISSIMO a po dvoch dňoch sa automaticky telo nastaví do režimu ketózy. Je to stav organizmu, pri ktorom telo…

Review Overview

User Rating: 4.08 ( 3 votes)