Home / Nezaradené / Hojdačka vo výške 2600 m.n.m.

Hojdačka vo výške 2600 m.n.m.

Všetci si strážime spomienku na dlhé letné dni u starých rodičov. Záhradná hojdačka a západ slnka. Niektorí si spomenú na preplnené detské ihriská v mestskom parku nášho mesta. Áno, istotne sú pre deti i dnes v celku zábavné. Priznajme si však úprimne: ktorý chlapec netúži rozhojdať sa čo najvyššie do nebies? A na to táto hojdačka na detskom ihrisku stále nestačí. Pocit byť vysoko nie je dostatočne naplnený a detské oči sú smutné, na rozdiel od očí matky, ktorá je vydesená tým, čo dieťa dokáže v mestskom parku. Nepreháňame to však náhodou s tou prehnanou bezpečnosťou? Nestrácame pri tom niečo dôležitejšie, čo nám uniká? Zážitok. Sloboda. Vzrušenie. Nadhľad. Nové…

Review Overview

User Rating: 0.61 ( 6 votes)

Všetci si strážime spomienku na dlhé letné dni u starých rodičov. Záhradná hojdačka a západ slnka. Niektorí si spomenú na preplnené detské ihriská v mestskom parku nášho mesta. Áno, istotne sú pre deti i dnes v celku zábavné. Priznajme si však úprimne: ktorý chlapec netúži rozhojdať sa čo najvyššie do nebies? A na to táto hojdačka na detskom ihrisku stále nestačí. Pocit byť vysoko nie je dostatočne naplnený a detské oči sú smutné, na rozdiel od očí matky, ktorá je vydesená tým, čo dieťa dokáže v mestskom parku. Nepreháňame to však náhodou s tou prehnanou bezpečnosťou? Nestrácame pri tom niečo dôležitejšie, čo nám uniká? Zážitok. Sloboda. Vzrušenie. Nadhľad. Nové spomienky.

starter loanInstant Military Payday Loans

Svoj detský sen rozhojdať sa čo najvyššie nad zemou si splnilo niekoľko mladých ľudí z Ekvádoru. Zažili nielen adrenalín z výšky počas hojdania, ale obohatili sa aj výhľadom na hory a skaly pod nohami. Nádherná príroda a pocit letu. Čo môže byť pre malého chlapca v tele dospelého muža viac? Nakoniec, zvládli to i odvážne ženy, ktoré sa pre vidinu skvelého zážitku odhodlali zariskovať!

Jedinečná hojdačka, zavesená na konári stromu na skalnatom útese, je umiestnená v nadmorskej výške 2600 metrov nad morom. Návštevníkom ponúka krásny a zároveň desivý pohľad na Tungurahua Volcano. Nebojte sa, je to celkom bezpečné. Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že hojdačka len tak visí nad svahom, je pevne ukotvená. Každopádne, pád z nej by znamenal smrť, preto žiadny alkohol počas jazdy. Strach môže spočiatku ovládnuť našu myseľ, ale veríme, že zážitok stojí za to! Adrenalín, ale tiež pocit slobody a nádherný výhľad na okolité prostredie hôr by presvedčili asi mnohých z nás. Ostatne, nie je to dobrý nápad, ako prilákať turistov aj do našich krásnych hôr? Schválne: koľkí z nás by sa na vrchol takej skaly minimálne zo zvedavosti prišli pozrieť? Kým však naše Tatry niečo tak lákavé neponúkajú, určite vás nasmerujeme do La Casa Del Arbol. Je skvelým miestom pre výlet, ktorý síce naháňa strach zo smrti, ale zároveň vás na chvíľku odbremení od problémov tam dolu.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=keQ1UFeYzRM’]

Zdroj: http://www.boredpanda.com

Foto: freedigitalphotos.net

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]