Home / Blog / PR články / Emotívna stopa eventu

Emotívna stopa eventu

Chystáte veľké podujatie, konferenciu alebo teambuilding?

My vieme, kto Vám pomôže, aby to celé prebehlo v skutočne veľkom štýle!

Eventová agentúra Mertel sa postará, aby sa Vám významné udalosti a podujatia vryli navždy do pamäti, boli pripravené na úrovni a profesionálne, ale aj kultivovane a štýlovo. Nech je akcia akokoľvek honosná, jej čaro postupne doznie. Pokiaľ si však chcete vo svojich spomienkach uchovať emotívnu stopu, tak si zvoľte záruku nenahraditeľného zážitku, ktorú Vám ponúka jedna z najštýlovejších agentúr súčasnosti.

1

Kliknite si na mertel-events.com a vyberte sa po stopách posledných (emóciami nabitých) eventov agentúry, ktorá je tu pre Vás už od roku 2005. Má za sebou rad úspešných projektov. Aj keď sa drží nohami pevne na zemi, nebráni jej to v tom, aby s chuťou prekonávala stále nové a vyššie méty, ktoré Vám dovolia zasnívať sa, či zažívať nebeský pocit. Nie je problém zorganizovať hocijakú konferenciu, lektorský program pre väčšie publikum, ale ani menšie podujatia v príjemnej priateľskej a rodinnej atmosfére. Služby agentúry Mertel uprednostňujú pri svojom výbere rôzne medzinárodné spoločnosti zvučných mien práve preto, že využíva najnovšie trendy a k svojej práci pristupuje s citom. Príprava motivačných programov je pre profesionálny a kreatívny agentúrny tím doslova hračkou. Propagáciou firmy a umiestnením POS materiálov tam, kde si ich ľudia najlepšie všimnú, pripraví pre Váš biznis úrodnú pôdu a zvýši Vaše tržby.

2

Eventy robené s láskou si jednoducho musíte obľúbiť. Agentúra Mertel “chutí” ako prvý bozk. Aj keď zabudnete na dátum, vždy si viete vybaviť jeho príchuť a pocity, ktoré vo Vás vyvolal. Silné zážitky, ktoré si odnesiete z “nóbl podujatí”, firemných eventov teambuilding a konferencií, vyčaria úsmev, vyvolajú príjemné šteklenie v brušku a husiu kožu, zarosia oči dojatím. Detaily, na ktorých neraz najviac záleží, si zaslúžia náležitú pozornosť.

3

Agentúra Mertel nerobí rozdiely medzi poprednými VIP klientami a “bežnými smrteľníkmi”. Individuálne priania všetkých sú pre ňu výzvou a prísľubom niečoho nevšedného. Je dobré mať svoj vlastný imidž a zahryznúť sa do jablka úspechu so šarmom. Vaša cesta za lukratívnosťou a emotívnym zážitkom sa môže začať veľmi jednoducho. Nech sa páči, agentúra, ktorá prepisuje dejiny a tradície, sa už na Vás teší.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Obrázky: mertel-events.com

Leave a Reply