Home / Nezaradené / SMSCREDITS VÁS VARUJE PRED PODVODNÍKMI!

SMSCREDITS VÁS VARUJE PRED PODVODNÍKMI!

Riešili ste príklad ukradnutej identity? Vydával sa za vás niekto na pokeci, alebo facebooku? Ak áno, vitajte vo svete reality, kde iní často využívajú vaše dobré meno, peknú tvár, úspešné podnikanie.  Ak sa vám to ešte nestalo aj tak buďte ostražití, najmä pri osobných fotografiách a osobných údajoch.

Dôvody na krádež identity bývajú rôzne. Môže ísť o osobný prospech parazitujúci na dobrom mene poškodeného, či snahu mu pokaziť povesť, odradiť zákazníkov, získavať konkurenčnú výhodu.

Spoločnosť River Euro s.r.o. – SMSCREDITS  prevádzkujúca webovú stránku SMSCREDITS.SK, získala veľkú popularitu po celom Slovensku, je populárna tak vo veľkomestách ako aj v priľahlých obciach a malých dedinkách. SMSCREDITS je  preverený  poskytovateľ rýchlych  sms pôžičiek, ktorý si zakladá na dobrom mene a budovaní vzťahov s klientmi. Nedávno sme  sa stali  obeťou podvodu a krádeže loga  a varujeme  tak svojich zákazníkov, ako aj nových zákazníkov,  aby nenaleteli podvodníkom, ktorí využili logo našej spoločnosti pre poskytovanie pôžičiek.

Upozorňujeme: SMSCREDITS má svoju typickú reklamnú inzerciu, má svoj  slogan v znení: Pošli SMS „SMSCREDITS“ na 0902 02 09 09 a peniaze máš hneď! Garantujeme: Všetko len cez SMS!!!

S inzerciou uverejnenou v regionálnych schránkových novinách Novinky č./2014 zo dňa 20.03.2014 vyšiel inzerát, ktorý obsahuje naše logo SMSCREDITS.SK , ale je uvedené  iné tel.číslo , iný tvar sms žiadosti o pôžičku a iný limit poskytovaných pôžičiek a s touto inzerciou nemá SMSCREDITS nič spoločné. Preto ani nezodpovedá za riziko, ktoré súvisí so zaslanými údajmi na uvedené tel.číslo. Telefónne číslo 0944 745 850 uvedené v podvodnej inzercii nie je číslom spoločnosti SMSCREDITS! VARUJEME VÁS,  dajte si pozor na pofidérne spoločnosti, ktoré sa snažia pokaziť meno prevereného poskytovateľa rýchlych sms pôžičiek od SMSCREDITS.

 

Tel.čísla SMSCREDITS sú

0911 999 915 – infolinka

041/5630151  – pevná linka

tel.číslo pre zasielanie sms správ 0902 02 09 09.

Všetky tel.čísla sú uvedené na našej stránke www.smscredits.sk a tel.číslo infolinky  0911 999 915 je uvedené v každej našej inzercii.

POZOR!!!  Inzerát podvodníkov

 OREZ

 

Správne znenie! Reklama SMSCREDITS

rekl 008

Sme veľmi radi, že to boli práve naši zákazníci, ktorí nás na túto skutočnosť upozornili. Vypovedá to o vzťahoch, ktoré so zákazníkmi máme a tiež o tom, že im  nie je ľahostajné komu posielajú svoje osobné údaje.

Na páchateľa naša spoločnosť SMSCREDITS.SK už podala návrh na trestné stíhanie, ktoré samozrejme bude riešené podľa platnej legislatívy SR a podvodníci  budú niesť následky za toto konanie.

                                                                                   Infolinka 0911999915, 041/5630151

                                                                                    www.smscredits.sk

Leave a Reply