Home / Blog / PR články / Chystáte sa kúpiť nové auto?

Chystáte sa kúpiť nové auto?

Kúpa nového auta mnohokrát nebýva jednoduchým rozhodnutím – zvážiť treba nielen svoje finančné možnosti ale tiež značku, dostupnosť servisov a najmä o aký druh auta pôjde. Inak sa rozhoduje rodina, inak mladý muž a inak slobodná žena či dáma v najlepších rokoch.

Podľa potrieb a vlastností

            Skôr než cenu riešime úžitkové vlastnosti auta. Zaujímajte sa preto aj vy o výkon auta, jeho spotrebu, možné príslušenstvo, objem kufra a pýtajte sa na všetko čo vás zaujíma. Predajca by vám mal vedieť odpovedať, pokiaľ je taká možnosť u predajcu, pustiť vás na testovaciu jazdu aby ste si nové auto vyskúšali. Skrátka – nenechajte si ujsť žiaden detail.

Samozrejmosťou je riešenie samotnej značky, farby vozidla a jeho priestoru. Rodinné auto by malo byť priestrannejšie aby ste mohli premiestňovať väčšie predmety (kočík, sedačky, ruksaky a i.). Bezdetná rodina má zas iné nároky, slobodní väčšmi prihliadajú na rýchlosť a štýlovosť auta.

Predajca a servis

            Otázky si treba položiť aj v prípade predajne. Chce auto nové alebo ojazdené? Ak ojazdené, bude to cez bazár alebo len na inzerát? Všetky tieto veci je nutné brať do úvahy. Mnohé ponuky nájdete na internete čo je pre vám ušetrí nielen čas ale často i financie. Treba si pozrieť napríklad predaj vozidiel Fiat na tanex.sk či iných zaujímavých stránkach. Pre viac informácii kontaktuje tanex.sk alebo iného predajcu.

Záujem by pri kúpe nemal týmto končiť. Ešte je nutné popozerať sa po autoservisoch; nie je predsa jedno či bude autoservis v Trnave alebo kdesi v Košiciach. Tieto veci treba vždy riešiť vopred aby vás porucha nezaskočila. Je dobré mať servis po ruke čo možno najbližšie. Pokiaľ bývate blízko Bratislavy máte to pravdepodobne jednoduchšie, no všetky ostatné mestá majú nedostatok autorizovaných pracovísk na opravu svojho auta.

Text: PR

Foto: tanex.sk

Leave a Reply