Home / Blog / PR články / Potrebujete auto?

Potrebujete auto?

         Možno si myslíte, že auto nepotrebujete pretože pohyb je pre vás dôležitejší. Možno auto neviete finančne utiahnuť pre nabitý rozpočet alebo jednoducho ste to svoje staré predali a peniaze investovali do čohosi iného. Netreba si však zúfať – rýchle a šikovné riešenie môže ponúknuť napríklad autopožičovňa Eurocar v Bratislave, ktorá vám ponúkne auto na potrebný čas za rozumnú cenu.

Auto kedy chcem

            Problémy s parkovaním, poistenie, výdavky za opravu. Vlastniť auto je podľa niektorých ešte stále luxusom, no na druhej strane sa bez tohto tátoša niekedy nevieme zaobísť. Požičiavanie od susedov nemusí byť najlepším riešením a najmä nepripadá do úvahy v prípade, že s nimi nevychádzate v dobrom.

Dnes už nájdete požičovňu áut v každom väčšom meste a sortiment áut na prenájom je skutočne bohatý. Ak sa nebudete vedieť rozhodnúť personál by vám mal ochotne poradiť s výberom. Jednotlivé autá si treba prezrieť a zvážiť účel.  Pochopiteľne treba zistiť podmienky vypožičania a pýtať sa na všetko čo by vám bolo nejasné; po podpísaní zmluvy je už neskoro na nezrovnalosti. Svoju úlohu tiež zohráva dobré meno požičovne, preto je na mieste zistiť referencie a skúsenosti iných.

skodasuperb

Služby naviac

            Niektoré autopožičovne poskytujú služby navyše, tzv. doplnkové ktorých cieľom je poskytnúť zákazníkom väčší komfort. Buď sú služby navyše v cene alebo si ich môžete doplatiť. V úvode spomenutý Eurocar ponúka aj prepravu osôb, čo je rozhodne bonus navyše pre každého potenciálneho zákazníka. Ak teda potrebujete zabezpečiť presun osôb budete tak môcť urobiť jednoducho.

         Výhodou služieb navyše je pre vás hlavne fakt, že kým by ste všetko ponachádzali a vybavili, stratíte cenný čas. Mať všetko zastrešené jednou spoločnosťou je praktické, pohodlnejšie a mnohokrát to šetrí aj peňaženku.

Text: PR

Foto: http://www.eurocar.sk/

Leave a Reply