Home / Blog / PR články / Konkurencia bude bez šance

Konkurencia bude bez šance

Každý deň pribúdajú nové spoločnosti či e-shopy, za ktorými sa ukrývajú ľudia s víziou, presvedčením a snahou mať zo svojho biznisu čo najväčší prospech. V čase, kedy sa nám zdá, že všetko tu už bolo, musíme dbať na originalitu, no najmä na perfektnú propagáciu svojej spoločnosti, výrobku či služby. Kľúčom k tomu, ako vyniknúť a byť lepší než konkurencia, je aj kvalitný, cielený a jedinečný internet marketing. V podstate ide o to, že ten, kto nie je na webe, neexistuje. Každá väčšia či menšia spoločnosť by mala mať svoju web stránku. Prostredníctvom nej sa dostane bližšie k potencionálnym zákazníkom. Vďaka prepracovanému internetovému marketingu získate akýsi balíček techník a činností, ktoré k Vám privedú presne takých zákazníkov, akých si predstavujete. Návšteva Vášho webu sa premení na obchod.

partneri

Čo Vám môže zaručiť dobrý e-marketing?

 

Analýza

Chcete mať prehľad o ľuďoch / zákazníkoch, ktorí navštevujú Vaše stránky? Zdá sa Vám, že viaznete na mŕtvom bode, cítite, že Vašej webovej stránke niečo chýba? Chcete zlepšiť jej trefnosť a prehľadnosť? Profesionálne prevedená analýza návštevnosti webových stránok prinesie odpovede a riešenia Vašich problémov. Stránka, ktorá má vystihovať Vašu podstatu, začne zarábať a zvýši sa jej efektivita.  

Prístupnosť

Pokiaľ sa pasujete s problémom, že i napriek vysokej návštevnosti prijímate málo objednávok, je nutné ubezpečiť sa, či sa Váš web zobrazuje korektne a čitateľne, a teda na akej úrovni je prístupnosť Vašej stránky.

Písanie obchodných textov

Medzi obľúbený marketingový postup a úspešnú propagáciu patrí aj copywriting (písanie obchodných textov). Čitateľ si prečíta v podstate klasický článok, ktorý mu prinesie nové poznatky o produkte, službe, zaujímavej spoločnosti. Text v konečnom dôsledku ovplyvňuje finálne rozhodnutie zákazníka, či si daný tovar objedná alebo nie. V jednoduchosti by sme to mohli zhrnúť tak, že dôsledne štylizované vety majú schopnosť predávať. SEO články sú texty písané pre vyhľadávače. Závisí od nich, na akej pozícií sa umiestnite, s akou náročnosťou si Vás klient vyhľadá a pod. Kvalitný obsah zvyšuje návštevnosť.

Čo najlepší výsledok vo vyhľadávačoch

SEO – úprava obsahu, kľúčových slov a fráz na Vašej webovej stránke tak, aby boli čo najlepšie prístupné vyhľadávačom. Štúdie dokázali, že ak sa nenachádzate na prvej strane vo vyhľadávačoch, máte len malú (alebo žiadnu) šancu prilákať zákazníka. SEO optimalizácia pre vyhľadávače zabezpečuje zobrazenie čo najvyššie vo výsledkoch vyhľadávania. Jeden z výborných nástrojov je aj Linkbuilding, ktorí Vám priláka nových zákazníkov. Ide o získavanie spätných odkazov na Vašu webovú stránku, ktoré sú nevyhnutné pre Váš rozvoj.

Rýchle zviditeľnenie 

PPC Reklamy – pay per clickplatené, no expresné odkazy. V konečnom dôsledku ide o skvelý nástroj rýchleho zviditeľnenia. Vysokoefektívna je tá reklama, ktorá sa  zobrazuje vo výsledkoch vyhľadávania. Využíva sa technika nadefinovania kľúčových slov a reklama sa zobrazí vtedy, keď užívateľ zadá do vyhľadávača dané kľúčové slovo.

Veríme, že ste pochopili dôležitosť internetového marketingu a nájdete si vhodného profesionálneho partnera, ktorý Vám s týmto všetkým pomôže.

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply