Home / Blog / PR články / Plastové topánky: ideálni spoločníci k vode

Plastové topánky: ideálni spoločníci k vode

Chystáte sa využiť posledné letné dni pri mori, v aquaparku alebo na kúpalisku? Určite by ste si nemali zabudnúť pribaliť plastové, respektíve gumené topánky. Výhodou je, že voda im neprekáža a na slniečku vyschnú veľmi rýchlo. Uľahčuje to aj ich údržbu. Stačí ich opláchnuť pod tečúcou vodou, vysušiť a vyzerajú ako nové. Magazín pisem.sk Vám ponúka TOP trojicu ideálnych spoločníkov k vode, čo sa obuvi týka.

Topánky Melissa

Brazílska značka Melissa pôsobí na svetovom trhu už vyše 25 rokov. Niet divu, topánky Melissa sú skutočne jedinečné. Vyrábajú sa unikátnou technológiou (tzv. melflex) a zo špeciálneho plastu, ktorý bol vyvinutý firmou Grendene. Ten má schopnosť prispôsobiť sa akejkoľvek nohe, takže výsledný efekt zaručuje ten najvyšší komfort. Okrem toho sú topánky pružné a antialergické. Ak by sa Vám to všetko zdalo málo, táto obuv Vás dostane aj svojou podmanivou arómou. V tomto prípade máme na mysli elegantne sladkú vôňa, ktorá sa na obuvi udrží aj niekoľko rokov. Vyberať si môžete z pestrej palety farieb a typov.

melissa_color_feeling_fume_preto

Žabky Havaianas

Ak je niečo, čo Vám pri vode nemôže chýbať, tak sú to žabky Havaianas. Ikonický výrobok z Brazílie sa radí medzi najznámejšie a najpredávanejšie žabky na svete. Vyznačujú sa kvalitnou mäkkou podrážkou, ktorá sa ani po dlhých rokoch nosenia nepoškodí. Svedčí o tom fakt, že sa ich ročne predá v 200 krajinách sveta cez 150 miliónov. Dajú sa kúpiť v rôznych farebných prevedeniach, preto sa nemusíte obávať, že nedostatočne vyjadríte svoju individualitu.

zabky

Gumáky Hunter

Možno by ste neverili, ale aj také gumáky sa Vám môžu na dovolenke zísť. Ak sa nepodarí počasie a celé dni bude pršať, prichádzajú na rad práve tieto praktické typy obuvi.

Hunter je jedna z najznámejších svetových značiek, ktorá produkuje legendárne gumáky. Spoločnosť je pôvodom z Veľkej Británie, avšak dnes ma sídlo okrem Edinburgu a Londýna aj v New Yorku. Prešlo pár desiatok rokov a z topánok určených na prácu sa stala štýlová obuv, ktorú nosia ľudia po celom svete. Gumáky Hunter sú nesmierne kvalitné a pohodlné.

Veríme, že posledné prázdninové dni strávite aj s takýmito spoločníkmi a Vašu dobrú náladu nič nepokazí. 

Foto: my-store.cz

Leave a Reply