Home / Blog / PR články / Konferencia MotivP – Rozdiel je v leadershipu

Konferencia MotivP – Rozdiel je v leadershipu

Aj vás zaujíma leadership a chceli by ste sa učiť od tých najlepších manažérov? Čo to vlastne ten leadership znamená? Existuje viacero definícii, no v prvom rade ide o proces sociálneho vplyvu, prostredníctvom ktorého je človek schopný zaistiť si pomoc a podporu od druhých, k získaniu spoločných cieľov. Je to vlastne stanovenie si stratégie a prostredia, v ktorom dochádza k realizácií plánov.

Aký by mal byť líder?

A ako by mal taký líder vyzerať? Správny líder je silnou osobnosťou, ktorý má jasne stanovené ciele, vie napraviť svoje chyby a zanechá za sebou pozitívny odkaz. Mal by si vedieť vybudovať u svojich podriadených a nadriadených dôveru, čo niekedy nemusí byť tak jednoduché.

Manažérska konferencia

Chceli by ste sa aj vy zdokonaliť a stať sa ešte lepším lídrom? Alebo ste ešte len začiatočníkom a neviete, čo všetko by mal taký líder vedieť? Ponúkame vám možnosť zúčastniť sa prestížnej konferencie, ktorú organizuje spoločnosť MotivP. Konferencia vás nasmeruje tým správnym smerom a vy budete mať jasno v tom, ako riadiť seba i ostatných. Byť vodcom nie je v dnešnej dobe jednoduché, no je to dlhodobý proces, ktorý si vyžaduje neustále zdokonaľovanie sa a tvrdú prácu. Konferencia bude riešiť mnoho manažérskych otázok a zameriavať sa hlavne na:

  • manažérske rozhodovanie,
  • správnu komunikáciu so svojim tímom,
  • budovanie dôvery medzi zamestnancami,
  • zavedenie systému na realizáciu tých najdôležitejších cieľov,
  • odstraňovanie prekážok, ktoré môžu sťažovať prácu,
  • dosahovanie efektívnosti a výkonnosti.

Okrem tohto sa dozviete, ako prebudiť u svojich ľudí nadšenie a budete sa spoločne snažiť o dosiahnutie mimoriadnych výsledkov. Pokiaľ vás táto ponuka zaujala, máte aj vy možnosť zúčastniť sa tejto skvelej akcie.

Konferencia sa bude konať už 11. júna v Prahe, pričom prihlásiť sa môžete na stránke: www.motivp.com.  Pamätajte si, že žiadna organizácia sa nestala úspešnou a výnimočnou bez tých správnych lídrov.

 

Foto pat138241 / freedigitalphotos.net