Home / Technika / Vytvorte si webovú stránku, aj keď neviete programovať

Vytvorte si webovú stránku, aj keď neviete programovať

V súčasnej dobe sa bez webovej stránky nezaobídete, pretože potenciálni zákazníci vyhľadávajú informácie najprv na internete. No aj vo virtuálnom svete je obrovská konkurencia, a preto potrebujete atraktívnu webovú stránku s relevantnými informáciami. Zveriť prácu do rúk profesionálov je pomerne nákladnou záležitosťou. A ak nemáte dostatok peňažných prostriedkov, aby ste ich vynaložili na tvorbu webových stránok, potom sa vám ponúka systém EXOWEB. S ním si vytvoríte webovú stránku, bez toho aby ste vedeli programovať.

Webová stránka by vás mala reprezentovať, pričom jej vytvorenie vám s intuitívnym systémom nezaberie príliš času. Ak budete chcieť, môžete si zároveň vytvoriť aj internetový obchod.

EXOWEB je intuitívny a jednoduchý

Online systém EXOWEB je jednoduchý a intuitívny. Nespornou výhodou je, že zvládnete vytvoriť webovú stránku, bez toho aby ste museli mať základy v programovaní. Webstránka sa dá vytvoriť cez počítač, tablet aj chytrý telefón. Súčasťou systému sú moduly, ktoré presuniete na stránku, a potom ho môžete upravovať.

Ďalšou prednosťou je, že prostredie je v slovenskom jazyku, a tak sa nemusíte trápiť s anglickými výrazmi. Výsledkom budú moderné webové stránky, ktoré budú responzívne. Znamená to, že sa budú dobre zobrazovať na všetkých zariadeniach. Automaticky sa prispôsobia monitoru a aj malému displeju.

K dispozícii sú tri balíčky, a to START, BIZNIS a MAX. Cena sa pohybuje od 3,90 eur do 9,80 eur za mesiac, čo je veľmi prijateľná cena. Jednotlivé balíky sa líšia rozsahom služieb. Kým ŠTART verzia má priestor iba 1 GB, MAX verzia už má neobmedzený priestor. Záleží len na vašich predstavách a požiadavkách. Dôležité je, aby webstránka vyzerala dobre a vystihovala činnosť vášho podnikania.

Testovacia verzia, ktorá trvá 14 dní, je úplne zadarmo. Navyše si môžete k balíčkom START, BIZNIS a MAX bezplatne zaregistrovať doménu SK, EU, alebo COM.