Home / Vyberáme / Poznáme recept na krásnu pleť v každom veku 

Poznáme recept na krásnu pleť v každom veku 

Pleť je dôležitou súčasťou tela každého človeka a preto by sme ju v žiadnom prípade nemali zanedbávať. Ak chcete krásnu a sviežu tvár v každom veku, mali by ste jej venovať dostatok pozornosti a starostlivosti. Naša pokožka je denno denne vystavená rôznym vonkajším vplyvom, no pôsobia na ňu aj tie vnútorné, ktoré často nevieme ovládať. Preto by sme jej na konci každého dňa mali dopriať oddych v podobe očistenia prírodnou vodou MARK face and body face water, ktorá ju osvieži a prečistí presne tak, ako potrebuje. Táto pleťová voda vám zaručí, že budete krásna nielen v čase nalíčenia, ale aj po ňom.

Už sa viac nebudete musieť báť, že vás niekto uvidí nepripravenú a pri pohľade na vás sa zľakne. Problematická, nadmerne mastná či suchá tvár je nočnou  morou nielen žien, ale aj mužov. Tí sa tak isto musia vysporiadať so všetkým, čo im príde do cesty a problém s pleťou nie je výnimkou. Našťastie priniesla slovenská firma MARK  face and body na trh výrobok, ktorého cieľom je dokonalá starostlivosť o pleť v podobe pleťovej vody. Každý z nás máme obľúbenú svoju značku, no MARK face and body dbá na to, aby boli produkty vyrobené len z prírodných látok a telo človeka nijakým spôsobom nezaťažovali. V tejto rade máte na výber z dvoch druhov a to Face water Neroli a Face water Damask rose. Garanciou je, že ani v jednej z nich nenájdete chemické látky a ani konzervanty, ktoré by mohli priniesť negatívne alebo vedľajšie účinky.

Aké sú účinky pleťovej vody od  MARKa?

Keďže ide o 100% prírodný výrobok, na pokožku má len tie najlepšie účinky. Vašu tvár dokonale čistí, tonizuje a dokonca upravuje jej PH. Vhodná je pre všetky typy pleti a to aj pre extrémne mastnú a suchú, ktoré neprijmú hocijakú kozmetiku. Okrem toho pôsobí ako záchrana pred starnutím pokožky a tvorbou vrások, ktoré trápia čoraz viac aj mladé ženy. Jej omladzujúci efekt dopĺňa upokojujúci, ktorým zabránite tvorbe kruhov pod unavenými očami. Pleťové vody od MARKa sú špecifické aj antibakteriálnymi a protizápalovými účinkami, ktoré upokoja vašu tvár bez toho, aby ju nejakým spôsobom zaťažili. Vybrať si môžete z jemnej kvetinovej vône alebo damašskej ruže, ktorá navodí tú správnu harmóniu.

Ako sa môže prírodná pleťová voda MARK face and body používať ?

Používanie tejto vody je veľmi jednoduché a nenáročné. Využívať ju môžete len ako čistiaci prostriedok na pleť, kedy pomocou vatového tampóna a jemných krúživých pohybov dosiahnete dokonalé očistenie. Samozrejme využiť ju môžete aj ako podklad pod krém alebo make-up, aby ste zabránili usádzaniu škodlivých látok do pórov. Siahnuť po nej môžete hocikedy, keď pocítite potrebu osvieženia pleti a to aj počas ešte nekončiaceho dňa. Pleťová voda MARK face and body má špeciálne účinky aj na vaše vlasy, ktoré nemá nijaká iná konkurencia. Stačí ju naniesť na celú dĺžku od korienkov až po končeky a vlasy budú silnejšie, lesklejšie a krajšie ako hocikedy predtým.

Ak chcete tú najlepšiu starostlivosť o svoju pleť, odporúčame používať jednoznačne pleťovú vodu od MARKa, s ktorej účinkami budete nadmieru spokojná. Okrem toho, že ide o 100% prírodný produkt nikdy nebola testovaná na zvieratách, čo je dôležitou  informáciou pre mnohých ľudí. Skladovať ju treba na tmavom mieste pri teplote do 20 stupňov, preto je najlepším miestom chladnička. Tak čo, ešte stále váhaš či vyskúšať pleťovú vodu od MARKa?