Home / Ostatné / Zaujímavosti / Čo všetko musí spĺňať kvalitná europrepravka?

Čo všetko musí spĺňať kvalitná europrepravka?

Ak vaša firma prepravuje alebo skladuje tovar, europrepravka je pravdepodobne úplným základom vášho podnikania. Dať si záležať na výbere kvalitnej europrepravky sa oplatí. Prečo?

Kým vedenie firiem, prípadne oddelenia, ktoré majú na starosti logistiku a skladovanie tovarov, reálny prínos euro prepraviek často nevidia, ľudia, ktorí s nimi reálne narábajú, by o ich výhodách vedeli rozprávať. Práve pracovníci skladov a dopravy dokážu skutočne oceniť kvalitné euro prepravky, ktoré voči lacným prepravkám nižšej kvality prinášajú mnoho výhod. Je tak dôležité, aby boli výhody kvalitných euro prepraviek prezentované aj vedeniam firiem, ktorým umožnia šetriť drahocenný čas a náklady. Mnoho firiem sa totiž pri šetrení nákladov a zvyšovaní efektivity prevádzky zameriava na samotnú dopravu, moderné systémy v skladoch, prípadne kvalitné školenie zamestnancov. Europrepravka je častokrát vnímaná ako obyčajný kus plastu, ktorého kvalita až taký prínos nemá. Opak je však pravdou, aké základné vlastnosti by mali euro prepravky mať, aby mohli byť považované za kvalitné a skutočne pozitívne ovplyvnili efektivitu chodu firmy?

Materiál a šetrenie miesta

Keď sa povie kvalitná europrepravka, spomenúť musíme spoločnosť Schoeller Allibert, ktorá patrí k špičke vo výrobe kvalitných plastových prepraviek. Pôvodcom ich vysokej kvality je plast, z ktorého sú prepravky vyrobené. Ten bol dlhú dobu testovaný a vyvíjaný, aby splnil aj tie najnáročnejšie kritériá. Má vysokú pevnosť, je teda odolný voči najrôznejším poveternostným vplyvom, ale aj fyzickej deformácii. Znesie dlhodobé zaťaženie vysokou hmotnosťou, no napriek svojej odolnosti si zachováva nízku hmotnosť, vďaka ktorej sa s prepravkami jednoducho manipuluje a šetria náklady. Oceňovanou výhodou samotných prepraviek je možnosť vertikálneho naskladania na seba a u niektorých typov aj možnosť zasúvania jednej do druhej, ktorá šetrí čas a peniaze. Takto kvalitné prepravky naviac zoženiete v rôznych veľkostiach a farebných vyhotoveniach. Vyskúšajte ich aj vy a overte si ich kvality na vlastnej koži!