Home / Ostatné / KLT prepravky sú možná riešením i pre váš biznis

KLT prepravky sú možná riešením i pre váš biznis

KLT prepravky sú možná riešením i pre váš biznisHľadáte pevné a univerzálne prepravky? KLT prepravky od Schoeller Allibert vám ponúknu presne to, čo hľadáte. Sú odolné dokonca voči väčšine chemických látok a stohovateľné.

KLT boxy vydržia viac ako iné prepravky

V rôznych automatizovaných procesoch sú na prepravky kladené veľmi vysoké nároky. Veľmi často zlyhávajú hlavne pokiaľ ide o odolnosť. KLT prepravky od Schoeller Allibert sú navrhnuté inak. Vďaka kvalitnému materiálu a premyslenej konštrukcii dokážu fungovať dlhé roky aj v extrémnych podmienkach. Sú trvanlivé, jednoducho sa udržujú a sú opakovane použiteľné. Vďaka tomu šetria náklady firmám, ale aj prispievajú trvale udržateľnému rozvoju.

Univerzálna prepravka s nadštandardnými vlastnosťami

Tieto univerzálne plastové prepravky sa vyrábajú v piatich veľkostiach. Dajú sa stohovať a maximálna stohovateľná nosnosť je až 1000 kg. Vďaka použitému materiálu sú takmer univerzálne chemicky rezistentné a bez problémov vydržia rozdiely teplôt od 10 do 30 °C. KLT prepravky majú hladké vnútorné steny, čo umožňuje jednoduché čistenie prepraviek, a súčasne je priestor prepravky plne využiteľný. Spevňovacie rebrá sa nachádzajú vždy na vonkajšej strane prepravky. Nechýbajú však ani plochy na etikety a popisy.

Najdôležitejšie vlastnosti KLT prepraviek

· Stohovateľnosť

· Možnosť zabezpečiť vekom

· Jednoduchá udržateľnosť a umývateľnosť

· Opakovaná použiteľnosť

· Vysoká pevnosť a nosnosť

· Chemická odolnosť

· Univerzálnosť

· Recyklovateľnosť

Ťažko nájdete odvetvie, kde by sa KLT prepravky neuplatnili

Unikátne vlastnosti a univerzálnosť súčasne – to sú vlastnosti, ktoré KLT prepravkám otvárajú dvere do takmer každého odvetvia. Firmám znižujú náklady, či už ide o výrobu, skladovanie, prepravu či predaj. Uplatnia sa v akomkoľvek sklade či dielni. Hodia sa pre priemysel. Kde sa však uplatňujú skutočne najviac, je automobilový priemysel a ďalšia priemyslová výroba. Často sa používajú v prevedení s vekom, ktoré chráni tovar pred poškodením aj stratou. Vekom je možné opatriť ktorýkoľvek rozmer KLT prepravky.