Home / Cestovanie / Ako potešiť priateľku alebo priateľa?

Ako potešiť priateľku alebo priateľa?

Čo tak romantický výlet v Tatrách.

Je mnoho spôsobov ako potešiť milovanú polovičku. Nie je však nič hodnotnejšie ako spoločne strávený čas a zážitky.

Na lyžiach, bežkách, i pešo

Spoločné aktivity a prekonávanie prekážok posilňujú vzťah. Svahy v okolí Štrbského Plesa patria k najvyhľadávanejším lyžiarskym lokalitám na Slovensku. Je to aj vďaka najdlhšej lyžiarskej sezóne a nezameniteľným výhľadom. Na svahy sa dostanete pohodlne SKI busom, ktorý premáva z centrálneho parkoviska.

Ak ste pripravení prekonávať nové výzvy, môžete využiť služby lyžiarskej školy. Naučte sa spolu lyžovať, prípadne bežkovať a objavte čaro tohto športu. Okolo Štrbského Plesa vedú viaceré bežkárske trate a počas pobytu sa možno zo začiatočníckej úrovne prepracujete aj na náročnejšie úseky.

Ak nie ste fanúšikom zimných športov a neplánujete to v najbližšom období meniť, vyberte sa na prechádzku či menšiu túru zasneženou krajinou.

Oheň v kozube a skvelá večera

Na záver spoločného dňa si užijete romantiku ako z filmu. Ubytovanie Štrbské Pleso pre vás pripraví večeru servírovanú v útulnej reštaurácií s prekrásnym krbom. Spoločný čas vám spríjemní sladký dezert a kvalitné vínko. Nezabudnuteľné chvíle relaxu na vás čakajú v privátnom wellness. Penzión Pleso pre vás ponúka Štrbské Pleso ubytovanie útulné a príjemné za výhodné ceny.