Home / Ostatné / Coworking Bratislava, kancelárske priestory

Coworking Bratislava, kancelárske priestory

HubHub je vymakaný coworking s neutíchajúcimi príležitosťami pre prácu v moderných priestoroch. Keďže nešetríme možnosťami stretnúť zaujímavých a inšpiratívnych ľudí, stereotyp ťa obíde rýchlosťou svetla.

Ak chceš konečne zažiť neobvyklé pracovné prostredie, kde sa kreujú inovatívne nápady, príď do coworking Bratislava. Máme pre teba úplne nové kancelárske priestory, zasadacie miestnosti, aj pohodovú chill zónu. Vieme ti pomôcť aj vtedy, keď hľadáš dizajnový priestor pre svoje eventy. Vďaka mentoringu a osobným konzultáciám vízií, je súčasťou členstva i tvoje osobné napredovanie.

Adresu HubHub môžeš s kľudom využívať ako doručovaciu adresu, i adresu vlastnej spoločnosti. Nebudeš sa trápiť ani pomalým internetom, či chýbajúcou kopírkou a farebnou tlačiarňou. Určite ťa tiež potešia dostupné parkovacie miesta pre bicykle, aj chutné a svieže občerstvenie.

Nezabudni si s nami naplánovať súkromnú prehliadku, kde sa utvrdíš, že v HubHub ide všetko ľahšie. Okrem nových priateľov a „kolegov“, ti spoločnosť môže robiť aj tvoj domáci miláčik, pretože naše kancelárske priestory sú pet friendly. Radi ťa čoskoro uvidíme v našom coworkingu v Twin City C.