Home / Ľudia / Kam s deťmi na výlet cez víkend?

Kam s deťmi na výlet cez víkend?

Víkendový výlet s deťmi nemusí nutne znamenať dlhé hodiny v aute za predraženými atrakciami. Ideálny svet zábavy pre deti a zaslúžený oddych pre rodičov sa nachádza možno len kúsok od vášho domu. Že kde také miestečko nájdete, pretože tam chcete vyraziť hneď?

Možností je veľa a stačí sa len lepšie poobzerať v okolí. V Nitre majú napríklad indoorové detské ihrisko (indoor play area) Magic Land a v Banskej Štiavnici v Terra Permonia majú deti k dispozícií tvorivú dielňu, kde si môžu vyskúšať pílenie, vŕtanie či orezávanie.

Deti chcú hlavne šantiť a objavovať nové možnosti zábavy. Ak si popri tom trénujú obratnosť, koordináciu a orientáciu, bude sa to páčiť aj rodičom.

Vybavenie detských ihrísk (indoor playground equipment) v exteriéri môže byť doplnené o rôzne lanové a trampolínové parky. Výnimočné je vonkajšie ihrisko s mnohými zábavnými i adrenalínovými atrakciami Babyland Villa Betula na Liptove. Deťom sa navyše venuje tím skúsených animátorov.

Väčšina týchto zariadení je spojená s malou kaviarňou alebo reštauráciou. Takže zatiaľ čo sa deti zabávajú, vy si môžete vychutnať kávu a objednať jedlo, kým sa na vás vrhnú vaše príjemne unavené a hladné deti.