Home / Bývanie / Ako sa zorientovať v ponuke vypínačov a zásuviek?

Ako sa zorientovať v ponuke vypínačov a zásuviek?

Je až zarážajúce, aký široký sortiment vypínačov a zásuviek náš súčasný trh ponúka. Bežný zákazník má naozaj čo robiť, aby sa v tom množstve druhov, výrobcov a značiek nestratil. Ale takáto veľká konkurencia nesie so sebou aj množstvo výhod. Výrobcovia sa predbiehajú nielen v dizajne, najrozličnejších farebných prevedeniach, ale v poslednom čase aj v množstve funkcií, ktorými sú ich produkty priam nadupané. Jednou zo značiek, v ktorej sa snúbi kvalita prevedenia, čistý moderný dizajn a, samozrejme, množstvo funkcií, sú nepopierateľne aj vypínače a zásuvky produktového radu Valena od výrobcu Legrand.

Klasické alebo nápadité? Vypínače a zásuvky VALENA či NILOÉ spĺňajú oboje

Legrand vo svojom produktovom rade Valena s neuveriteľnou ľahkosťou spojil nadčasový, no zároveň moderný dizajn s kvalitnými materiálmi.  Vypínače a zásuvky zapadnú do každého interiéru, či už bude v  štýle minimalistickom, industriálnom, alebo romantickom. Biela a odtiene krémovej sú samozrejmosťou, ale ich jemný tvar zvýrazňujú aj rôzne iné farebné prevedenia, a nebránia sa ani jemným vzorom dreva, pepita či ornamentov. Možnosti farebne skombinovať jednotlivé mechanizmy a krytky nám teda dávajú priestor aspoň na chvíľu sa vžiť do úlohy dizajnéra a nechať sa uniesť širokým spektrom rôznych kombinácií.

Vyskladať si svoj vlastný dizajn máme možnosť aj v produktovom rade NILOÉ. Tento ekonomický rad je skromnejší na škálu farebných prevedení, no svojou kvalitou zaručene uspokojí požiadavky každého nenáročného používateľa.

Keď hľadáme niečo viac, tak VALENA Life …

Legrand Valena Life je inovatívny rad doplnený nielen o nové farebné prevedenia, ale aj o množstvo nových funkcií. A keďže moderná doba si žiada aj moderné riešenia, Valena Life je toho jasným príkladom. Stmievacie vypínače či vypínače s pohybovými senzormi nie sú na našom trhu žiadnou novinkou, rozdiely sú len v dokonalosti prepracovaní jednotlivých funkcií a, samozrejme, v ich cenovej dostupnosti aj širšej skupine potencionálnych zákazníkov.

Nemenej populárny je aj trend inteligentných domácností (SMART HOME), na ktoré výrobca Legrand ani tu nezabudol. Valena MyHOME ponúka vďaka svojmu inteligentnému programovateľnému zariadeniu možnosť dohliadať a riadiť domácnosť na diaľku bez väčších vstupných nákladov.

Ak sa teda budeme musieť niekedy rozhodovať, aký typ vypínačov či zásuviek použijeme v našich domovoch, kanceláriách či firmách, tie najjednoduchšie riešenia bývajú často tie najlepšie. To ale neznamená, že jednoduchý dizajn nemôže byť IN. Práve naopak. Už skutočne záleží len na nás, ako sa dokážeme s ponukou súčasného trhu popasovať a podľa akých priorít budeme vyberať. Treba však myslieť aj do budúcnosti a svoj výber podriadiť nielen najnovším moderným trendom, ale skúsiť sa držať aj referencií a rád skúsených odborníkov. Práve tí nám môžu výrazne náš správny výber uľahčiť.