Home / Cestovanie / Moderný a praktický Opel Crossland

Moderný a praktický Opel Crossland

Moderný a praktický Opel CrosslandPredstavte si také menšie univerzálnejšie SUV-čko. S ekonomickými a jazdnými výhodami najmä v meste. Chceli by ste také? Stavte na Opel Crossland. Oplývajúci modernými technológiami, pohodlím, bezpečnosťou i priestrannosťou.

Opel Crossland – dva v jednom

Toto auto kombinuje robustnosť SUV s komfortom a uhladenejším dizajnom viacúčelových vozidiel. Hoci je menšie, charakterizujú ho priestrannosť a pohodlnosť. A to zďaleka nie je všetko…

Technológie, ktoré vám uľahčia jazdu

Panoramatická cúvacia kamera, zväčšujúca uhol za vozidlom na 180°C, či moderné asistenčné systémy, nápomocné pri rozpoznávaní dopravných značiek, udržiavaní jazdného pruhu a rýchlosti, prepínaním medzi svetlami – to sú pomocníci, vďaka ktorým bude aj dlhšia jazda oddychom. Ďalej tiež systém na rozpoznávanie chodcov s automatickým brzdením, prostredníctvom i moderné LED reflektory.

Pohodlie a bezpečnosť nadovšetko

V testoch bezpečnosti pre dospelých i deti dosahuje viac ako 80-percentnú úspešnosť. O pohodlie sa starajú ergonomické sedadlá s certifikátom AGR, vďaka ktorým bude váš chrbát trpieť oveľa menej.

Priestrannosť aj v menšom aute

Kufor tohto modelu vám ponúka dobre využiteľných 410 litrov. Ak by sa vám málilo,  zadné sedadlá sa dajú posúvať v rozsahu 150 mm, čím viete zväčšiť objem až na 520 litrov. No a pri sklopení zadných sedadiel dostanete luxusných 1255 litrov.

Ďalšie alternatívy

Hľadáte športovejšie SUV? Potom si skúste pozrieť Opel Grandland s offroad vzhľadom.

Ak by ste chceli skôr klasickejšie autá do mesta, odporúčame prvotriednymi technológiami nabitý Opel Astra alebo výrazný Opel Corsa. Výber je len na vás.