Home / Úspech / Tajný poker svetových celebrít? Spoznajte Molly Bloom

Tajný poker svetových celebrít? Spoznajte Molly Bloom

Pokerová princezná, ktorá ostala bez kráľovstva. Zaujímavý, skutočný príbeh, o ktorom ste možno doteraz ani nepočuli, ale my veríme, že stojí za to ho poznať. Vysoko profilové celebrity, ktoré hrajú tajné pokerové turnaje a to všetko, má na starosti práve Ona!

Molly a jej hra

Molly Bloom

Molly Bloom

Presne tak znie názov memoáru a hollywoodskeho filmu, ktoré rozoberajú príbeh americkej podnikateľky a autorky Molly Bloom. Talent na lyžovanie bol rozpoznateľný už v mladom veku, avšak po nešťastnej a vážnej nehode, naša hlavná protagonistka vymenila lyžiarske okuliare, za luxusné okuliare Prada a začala sprostredkovať vysoko-stávkové pokerové hry pre tú najváženejšiu klientelu. Samozrejme, že sa k takejto práci nedostanete len tak.

Molly sa v roku 2004 presťahovala z Colorado a začala pracovať ako barmanka v jednom z Los Angelskej barov. V tej dobe bol jeden z jej šéfov požiadaný istým gentlemanom Tobey Maguire o hosťovanie vysoko-stávkovej pokerovej hry. Zdá sa vám, že ste to meno už niekde počuli? Je to možné, pretože Tobey je známym hollywoodskym hercom, ktorý okrem iného stvárnil aj ikonickú rolu v trilógii Spider-man. Medzi klientelou, teda účastníkmi pokerových hier sa údajne mali ocitnúť aj mafiáni, známe športové osobnosti a hollywoodske hviezdy ako Leonardo DiCaprio (Titanic), Macaulay Culkin (Sám Doma), Matt Damon, Ben Affleck a mnohí ďalší.

Netrvalo to veľmi dlho, Molly cit pre príslušný druh podnikania sa veľmi rýchlo rozšíril, efektívne uplatnil a práve vďaka nemu si po pár rokoch založila svoju vlastnú spoločnosť na eventy a catering pri hosťovaný pokerových turnajov (2008). Neskôr sa presťahovala do New York a práve tam vznikli isté problémy.

Následky

Tento skutočný príbeh má všetko. Od vyhrotených situácií, kedy bola Molly niekoľko krát v ohrození života cez obvinenia a zatknutie za 100 000 000 USD v praní špinavých peňazí a prevádzke nelegálnych hazardných operácií, až k možnému maximálnemu trestu 10 rokov väzenia pre samotnú Molly.

A ako skončilo toto súdne konanie? 1 000 USD pokuta a 200 hodín verejne prospešných prác.

Náš článok mal za účel zaujať, prezradiť počiatok a koniec príbehu hazardnej časti života Molly Bloom. Poskytnúť dôležité body, ale v takej miere, aby v čitateľovi vyvolali chuť vedieť viac a spoznať spojitosti… tak dúfame, že sa nám to podarilo.