Home / Ľudia / Organizujte online eventy s virtuálnou platformou

Organizujte online eventy s virtuálnou platformou

Organizujte online eventy s virtuálnou platformou

Virtuálne konferencie získavajú čoraz väčšiu popularitu. Na rozdiel od živých podujatí sa môžu online eventov zúčastniť ľudia zo všetkých kútov Slovenska či dokonca sveta.

Pre zjednodušenie organizácie živých, online a hybridných konferencií vznikla platforma, ktorá tento proces uľahčuje – Laia. Táto eventová platforma umožňuje firmám, organizáciám aj fyzickým osobám vytvoriť a naplánovať event presne podľa ich predstáv.

Čo vám Laia prinesie?

Laia a jej rozhranie robí z organizácie podujatia skutočný zážitok.

Najväčšou výhodou tejto virtuálnej platformy je jej multifunkčnosť. V jednom systéme nájdete registráciu účastníkov, kompletnú správu agendy, zoznam spíkrov, možnosti pre live stream či generovanie programu na mieru.

Laia poskytuje aj interaktívne prostredie a nástroje na priamu komunikáciu návštevníkov so spíkrami. Všetko potrebné máte na jednom mieste, môžete sa k jednotlivým bodom eventu vrátiť a meniť ich v reálnom čase bez potreby komunikácie s inými osobami.

Máte tak istotu, že váš event bude vyzerať presne podľa vašich predstáv. Nemusíte sa prispôsobovať externým faktorom, pretože v online svete ide všetko ľahšie.

Univerzálnosť a intuícia

Virtuálnu platformu Laia môžete využívať na organizáciu akejkoľvek živej či online konferencie, výstavy, galavečera či webinárov. Laia je intuitívna a ľahko sa ovláda, no v prípade otázok či nejasností je k dispozícii tím, ktorý vám poskytne pomocnú ruku.

Vložte organizáciu svojho virtuálneho eventu do rúk spoľahlivej platformy, ktorá vám prinesie nových účastníkov a skvelé zážitky.