Home / Návody / Hľadáte top ojazdené vozidlá? Kliknite na tak trochu iný online autobazár

Hľadáte top ojazdené vozidlá? Kliknite na tak trochu iný online autobazár

Hľadáte top ojazdené vozidlá? Kliknite na tak trochu iný online autobazárZ dôvodu nedostatku komponentov je automobilový priemysel na kolenách. Výroba stagnuje a na nové vozidlo sú čakacie doby dlhšie ako jeden rok. Ak práve potrebujete kúpiť automobil, nezostáva vám nič iné, ako si vybrať z ojazdených. Online a aj kamenných bazárov je na slovenskom trhu nepreberné množstvo, ale jeden z nich sa úplne odlišuje od ostatných.

Kupovať auto z bazáru? Jednoznačne áno

V minulosti veľa ľudí váhalo, či kúpiť, alebo nie vozidlo z bazáru. Odrádzali ich zlé skúsenosti kupujúcich, nečestné jednanie predávajúcich a veľká neistota z toho, že by kúpili mačku vo vreci. Kliknúť na autobazár online a vyberať auto podľa fotografií či popisov je dokonca o niečo viac riskantnejšie. Teda bývalo riskantnejšie, pretože príchodom nového bazára na náš trh sa veľa zmenilo. Autobazár online  Carvago je naozaj úplne iný. Iný prístupom, iný ponukou, iný istotou pre zákazníka a iný tým, že automobil, ktorý si vyberiete, vám zaručene sadne. A ak nie, tak ho jednoducho vrátite. Znie to ako rozprávka, ale je to nádherná realita, ktorá prináša na Slovensko absolútny prevrat v predaji ojazdeniek.

Ako sa dostať k vozidlu z online autobazáru?

Ako si vyberiete vozidlo po kliknutí na autobazár online Carvago? Veľmi jednoducho, pretože stačí, aby ste si vy navolili parametre, ktoré by malo vaše nové vozidlo spĺňať. Vyberiete si značku, rok výroby, farbu, objem motoru a veľa iných filtrov, ktoré vás priblížia o krok k vášmu vysnívanému vozidlu. Následne si môžete vozidlá zoradiť podľa ceny a nerušene preskúmať všetky ponuky.

Maximálne bezpečný nákup

Všetky vozidlá z online bazáru Carvago budú pred tým ako prídu k vám preverené. Nikde nemusíte chodiť, o všetko sa postará servisný technik, ktorý bude venovať pozornosť každej jednej súčiastke vozidla. Znamená to istotu pre vás, že kupujete plne pojazdný automobil a tiež pre predajcu, ktorý si želá, aby zákazník dostal top kvalitu. Vieme, že napriek tomu pocítite miernu neistotu, pretože vozidlo uvidíte až po kúpe. Nemusíte sa vôbec obávať. Vozidlo, ktoré kupujete môžete bez udania dôvodu do 14 dní vrátiť. K tomu všetkému získate záruku 6 mesiacov na motor, diferenciál a prevodovku. Táto záruka sa dá za poplatok predĺžiť alebo rozšíriť na iné komponenty. Viete, čo je na online bazári Carvago úplne najlepšie? Až do poslednej chvíle nemusíte nikam chodiť, vozidlo vám privezú pracovníci priamo pred váš dom. No nič, musíme už končiť, pretože ideme klikať na stránky Carvago.