Home / Láska, sex, vzťahy / Vôňa je na prvom rande dôležitá. Na toto si pri výbere parfumu dajte pozor!

Vôňa je na prvom rande dôležitá. Na toto si pri výbere parfumu dajte pozor!

Vôňa je na prvom rande dôležitá

Každá žena je výnimočná a výnimočný je aj jej vzhľad. Býva upravená tak, aby vynikli jej krásne črty a do úzadia sa dostali menšie nedokonalosti. Tak postupuje nielen pri výbere líčidiel a oblečenia, ale aj pri vôňach, čo odrážajú ako jej vonkajšiu, tak aj vnútornú krásu. Práve typ osobnosti a vek považujeme za hlavné kritériá toho, aké dámske parfémy uprednostniť na prvom rande.

Parfumy pre romantické a zasnené duše

Modernú romantickú dámu si nepredstavujeme len ako tichú introvertnú osobu. Pokojne môže ísť o temperamentnejšiu, čo miluje život a aj jeho najskrytejšie podoby. Romantično a sen sú práve jednými z nich. Považuje ich za potešenie, odpútanie od všedných chvíľ, ktoré ju vábia objavovať a milovať. Milovať seba, deliť sa o lásku s najbližšími, no zbytočne ňou neplytvať.

Takúto ženu poznáme po „zaľúbených“ vonných obláčikoch, ktoré si najlepšie užívate vo dvojici pri sviečkach, počas večernej prechádzky mestom či na odľahlejšom mieste, kde zaručene budete len vy dvaja.

Romantická je dáma ako ruža. Nič lepšie nevystihuje tento typ osobnosti ako kvetinové, jemne svieže vône. Na prvom rande obzvlášť túži zdôrazniť svoju eleganciu, nie plachosť. Prichádza s vôňou, kde v jej srdci tvorí vonnú stopu najzmyselnejšia vôňa ruže. Možno ju dopĺňať konvalinkou, no v základe neabsentujú ani drevité vône. Výhodou je, že sladké parfémy zostávajú dostupné pre všetky dámy. Ich ponuka je stále aktualizovaná, navyše ich považujeme za lacné parfémy už do 20 eur.

Drieme vo vás rebelantka?

Na prvom rande ale neprekvapujte len svojím výraznejším mejkapom a „rockerským“ odevom. Muži viac ocenia prirodzenosť, v ktorej je niečo neprebádané, tajomné. Túžia vás spoznávať, objavovať, v čom tkvie vaša výnimočnosť. Prvú indíciu by mohla predstavovať „odvážnejšia“ vôňa, čo prekonáva všetky zaužívané stereotypy.

Potrebujete dosiahnuť intenzívny vonný zážitok. Dobre pôsobí kombinácia sladšieho lesného ovocia s temnejšími orientálnym charakterom. Na to dobre poslúži egyptský jazmín alebo tuberóza. Takejto vôni by to ale nestačilo! Potrebuje dotiahnuť, vytvoriť malú bodku za veľkým rebelantským zážitkom. Zvládnu to jemne pikantné súzvuky? Vyskúšajte a snáď vaše prvé nebude ani posledné!

Vôňa pre roztopašnú tínedžerku

Dámske parfumy prezrádzajú o svojom širokom využití, keď si z nich vedia vybrať ako zrelšie, tak aj veľmi mladé dievčatá. Tínedžerský vek je však zraniteľným v tom, že si jednoducho nevieme vybrať. Buď nás zaujíma všetko, alebo nič, no do prvého rande nezostáva až tak veľa času!

Ponuku potrebujeme zúžiť, venovať sa skutočne len vonným tónom pre dospievajúce žieňa. Ste v tom najkrajšom veku, keď sa náhlite za každým novým dobrodružstvom a všetko veľmi emočne prežívate. Svojho spojenca nájdete po stopách citrusových vôní. Na rande sa preto vyberajte v tónoch pomarančovníka, citrónu alebo mandarínky. Harmóniu a vyváženie dodávajú napr. kvety magnólie alebo frézie.

Sofistikovaná mladá dáma

Keď ste už z roztopašného veku vyrástli, potešenie pred prvým rande vám bezpochyby vytvárajú korenisté dámske vône. V žiadnom kvalitnom parfume nepôsobia len tieto súzvuky. Kombinujú sa s citrusmi, drevinami a neraz aj s jemnými kvetmi. Základom však zostávajú vonné obláčiky po klinčekoch, škorici alebo po vanilke. Zdôrazňujú vaše vyspelé a vyrovnané vystupovanie, čo by hneď na prvom rande mal pochopiť aj on!