Home / Ľudia / Šatník na jar: Čo by vám nemalo chýbať?

Šatník na jar: Čo by vám nemalo chýbať?

Šatník na jarS príchodom jari prichádza aj obmena šatníka. Zmena outfitov, ktoré sú vhodné nielen na chladnejšie, ale už aj teplejšie dni. V tomto článku vám prinášame tipy na módne kúsky, ktoré by vám v jarnom šatníku chýbať nemali.

Základom všetkého je, aby bolo pre vás oblečenie čo najviac komfortné. Vyrobené by malo byť zväčša z bavlny. Dôvodom je to, že ide o materiál, ktorý je pohodlný a nevyvoláva žiadne kožné problémy. Samozrejme, všetky módne kúsky, ktoré si oblečiete by mali na vás ladiť a vy by ste sa tak mali cítiť viac sebavedomo. S tým správnym outfitom si to totiž môžete aj dovoliť!

Pohodlné tričko

Či už ide o mužov alebo ženy, základom všetkého je tričko v neutrálnej farbe. Biele, čierne alebo sivé tričko sa vám bude hodiť skutočne ku všetkému a môžete to kombinovať s viacerými módnymi kúskami. Vybrať si môžete aj Adidas oblečenie, ktoré je značkové a mimoriadne kvalitné. Táto spoločnosť totiž vyrába módne kúsky, ktoré majú dlhú životnosť a ktoré sú aj ľahko kombinovateľné. Nechýba im elegancia a estetický nádych.

Rifle vo viacerých farbách

Ďalším základným kúskom na jar môžu byť aj komfortné rifle, poprípade voľné nohavice. Neváhajte si zaobstarať rôzne farby. Takým spôsobom to budete môcť kombinovať s čímkoľvek. Samozrejme, nemusíte si nakúpiť množstvo riflí, ktoré ani nevyužijete. Postačia vám 2 – 3 kusy, ktoré budete obmieňať.

Komfortné tenisky

Jar prináša chladné, ale aj teplejšie dni. Práve to je dôvod, prečo môžete s kľudom odložiť zimné čižmy a siahnuť po teniskách. Pri výbere sa zamerajte na veľkosť, strih aj farbu. V tomto prípade opäť platí, že sa vám oplatí zaobstarať si neutrálne farby tenisiek, ktoré sa hodia ku všetkému. Tak neváhajte a obmeňte svoj šatník za jarné veci už dnes. Na výber máte skutočne množstvo kúskov, ktoré si rozhodne pri nosení zamilujete.