Home / Bývanie / Drevený záhradný nábytok si zamilujete!

Drevený záhradný nábytok si zamilujete!

Drevený záhradný nábytok si zamilujete!S príchodom leta sa mnohí z nás budú snažiť tráviť viac času v záhradách. Relax v záhradnom nábytku je ideálny spôsob, ako si užiť slnko a horúce počasie. Či už si užívate pestovanie kvetov alebo radšej zdobíte záhradu rozprávkovými svetlami a vonkajšími vázami, je dôležité vytvoriť si záhradnú oázu, v ktorej sa budete cítiť dobre a pohodlne. Pomôže vám rozhodne drevený záhradný nábytok.

Drevo si zamilujete

Pridanie nábytku je kľúčovým aspektom pre vytvorenie príjemnej záhrady, bez ohľadu na veľkosť vášho priestoru! Zatiaľ čo medzi tradične obľúbený záhradný nábytok patria najmä ratanové súpravy a stoly so slnečníkmi, keď objavíte čaro a dizajn dreveného nábytku, nebudete sa ho chcieť vzdať. Pridanie dreva do vašej záhrady ponúka tiež skvelý spôsob, ako si vy a vaša rodina môžete oddýchnuť a odpočinúť pri pohári vína alebo šálke čaju v čistej prírode. Drevený nábytok môžete jednoducho oživiť vankúšmi a prehozmi. Zmerajte si záhradu aby ste vedeli, koľko miesta máte, a vyberte si drevený záhradný nábytok – nebudete ľutovať!

Drevená hojdačka pre dvoch

Toto drevené hojdacie kreslo bude vyzerať nadčasovo a štýlovo v každom záhradnom priestore. Vyznačuje sa dizajnom lavice, do ktorej sa zmestia dvaja ľudia a môžete ju pokojne vylepšiť štýlovými vankúšmi a prehozmi, ale ju nechať tak, ako je. Nakoľko je vyrobená z dreva, je rozhodne udržateľnejšou voľbou vhodnou pre každého, kto miluje prírodu. Samozrejme, pokiaľ máte na záhrade málo priestoru, môžete vyskúšať aj klasickú drevenú hojdačku pre jednu osobu, ktorá v na záhrade navodí romantickú boho atmosféru. Doplňte okolie hojdačky svetielkami, a ručíme vám za to, že tento kút si zamiluje každá vaša návšteva (nehovoriac o deťoch).

Ako sa starať o drevený nábytok?

Drevo je prírodný produkt, a preto produkuje prírodné oleje. Stále sa však oň budete musieť starať, aby ste sa uistili, že zostane v najlepšom možnom stave. Spôsob, akým to robíte, v konečnom dôsledku spočíva v kombinácii pravidelnej starostlivosti a osobného vkusu. Pre všeobecnú starostlivosť tento záhradný nábytok na začiatku sezóny vyčistite buď horúcou mydlovou vodou, alebo čistiacim prostriedkom na tvrdé drevo. Ak je nábytok naozaj špinavý, môžete ho po vyčistení zľahka prebrúsiť. Uistite sa však, že ste po dokončení očistili všetok prach, a nezabudnite nábytok potom naolejovať alebo natrieť ochranným prostriedkom na drevo. Niektoré druhy nábytku je možné čistiť aj pomocou tlakovej vapky, ale uistite sa, že ju nepoužívate na nábytok vyrobený z eukalyptu, pretože sila vodného prúdu môže spôsobiť poškodenie.