Home / Móda / Rozprávkové papuče pre chlapcov – 5 z najlepších modelov

Rozprávkové papuče pre chlapcov – 5 z najlepších modelov

papuče pre chlapcov

Papuče sú pre deti veľmi dôležitou obuvou, ktorú nosia denne. Po dlhom dni v škole, mnohokrát v teniskách, prichádzajú domov a prezúvajú sa do pohodlných papúč. Nastáva kľúčový moment pre detské nohy, ktoré si teraz môžu v pokoji oddýchnuť a zotaviť sa. Menšie deti naopak behajú po dome celý deň, a tak potrebujú obuv, ktorá umožní ich nohám dýchať, no zároveň ich ochráni pred zimou a pádom na klzkej podlahe. Aj preto vám prinášame 5 najlepších modelov chlapčenských papúč, ktoré si zamiluje každé dieťa.

Pre malých kozmonautov

Asi každý chlapec si prechádza obdobím, kedy túži byť astronautom. Bodaj by nie – hviezdna obloha, planéty, zaujímavé rakety, a obrovské množstvo fascinujúcich príbehov. Každý malý chlapec raz zatúži tieto končiny prebádať. Pre týchto malých odvážnych prieskumníkov sú ako stvorené tmavomodré chlapčenské papuče Action Boy, ktoré sú pohodlné, teplé, hravé, a váš malý kozmonaut ich môže nosiť prakticky kedykoľvek a kamkoľvek. V prednej časti majú umiestnený obrázok vesmírnej rakety a sú posiate hviezdami, čo vaše dieťa rozhodne ocení.

Pre malých superhrdinov

Hneď po kozmonautoch tu máme ďalšiu populárnu tému superhrdinov. Chlapci, ktorí nechcú byť astronautom väčšinou minimálne túžia byť Spidermanom, Thorom, Supermanom alebo Batmanom. Pre budúcich vládcov Gothamu máme dobrú správu – tieto chlapčenské papuče s Batman dizajnom ich rozhodne potešia. Výhodou týchto papučiek je aj to, že sa dajú perfektne upevniť na nohu, takže váš malý hrdina v nich môže pokojne behať od rána do večera bez akéhokoľvek rizika úrazu.

Pre malých čarodejníkov

Miluje vaše dieťa Harryho Pottera? Teraz máte možnosť priniesť mu trochu atmosféry z nádherného Rockfortu priamo k vám domov. Chlapčenské papuče s motívom Harryho Pottera si obľúbi celá rodina. Kombinácia tmavomodrej a tmavozelenej dodáva tejto obuvi dizajnový nádych. Tieto roztomilé papuče s protišmykovou podrážkou nesmú chýbať v šatníku žiadneho fanúšika.

Pre milovníkov áut

Autá sú mužskou a chlapčenskou záležitosťou už od nepamäti. Na trhu nájdete naozaj obrovské množstvo chlapčenských papúč s motívom športových áut alebo pretekov. Tieto papuče na suchý zips majú bielu podrážku a dodajú športový a drsný nádych každému outfitu. Majú tiež výraznú oranžovú farbu, takže ak váš chlapec celý deň behá po dome s modelmi áut v ruke, tieto papuče sú preňho ako stvorené – verte nám!

Pre obdivovateľov Disneyho

Pri písaní článku o rozprávkach nikdy nesmie chýbať známy rozprávkar Walt Disney. Jeho rozprávky sú známe po celom svete a motívy z nich sa dnes vyskytujú už prakticky na všetkom. Chlapčenské papuče nevynímajúc. Pokiaľ teda hľadáte skutočne nádherné farebné, a hlavne neuveriteľne roztomilé chlapčenské papučky s logom Mickey Mouse, práve ste ich našli.

Na čo sa pri výbere chlapčenských papúč sústrediť?

Ak máte doma studenú podlahu stavte na chlapčenské papuče s protišmykovou podrážkou, ktorá môže pomôcť zabrániť pošmyknutiu a nepríjemným pádom. Keď sa deti hrajú, ich nohy sa často začínajú potiť – preto by ste si mali vybrať papuče, ktoré sú vyrobené z priedušných materiálov, ako je bavlna alebo vlna. Skvelou voľbou sú aj papučky so zapínaním na suchý zips, pretože ich môžete prispôsobiť tak, aby dokonale padli na nohu a nikde vášho chlapca neodierali a netlačili.

V kamenných predajniach CCC, ako aj v ich internetovom obchode, nájdete desiatky rôznych chlapčenských papúč. Vybrať si môžete zo širokého sortimentu od tých elegantnejších, až po tie hravé rozprávkové, ktoré budú vaše deti určite nosiť s láskou. Pokiaľ teda neviete, kde papuče hľadať, vyskúšajte tohto trhom overeného predajcu obuvi.