Home / Úspech / Obal predáva a buduje imidž. Vsaďte na darčekové krabice

Obal predáva a buduje imidž. Vsaďte na darčekové krabice

Obal predáva a buduje imidž. Vsaďte na darčekové krabiceAký ste mali dojem, keď objednaný drobný tovar dorazil v obyčajnej kartónovej krabici? Možno sa vaša mienka o dodávateľovi razom zmenila. Úplne opačné pocity vo vás vyvolá darčeková krabica s vtipným či pútavým dizajnom. Obal vskutku predáva a v dobe internetových nákupov sa práve darčekové krabice stávajú alfou i omegou vytvárania imidžu firmy. Zmeňte nevýrazné balenie vami predávaného tovaru na krabice, ktoré vzbudia pozornosť každého zákazníka alebo upútajte obchodného partnera dômyselne zabalenými reklamnými predmetmi.

Vkusne zabalené darčeky a tovar

Darčekové krabice slúžia nielen na zabalenie predávaných predmetov. Vo firmách ich môžete využiť tiež ako obal pre firemné reklamné predmety, ktoré darujete odberateľom alebo ich rozdáte na prezentáciách a trhoch. Perá s logom, magnetky, poháre či iné reklamné predmety budú pôsobiť úplne odlišne, keď ich zabalíte do darčekovej krabice. Darčekové krabice môžete zároveň využiť ako spôsob propagácie firmy. Viditeľné logo a slogan budú spolu s krabičkou putovať z rúk do rúk a zaručene v budúcnosti ovplyvnia výber spotrebiteľa. Darčekové krabice môžu mať rôznu veľkosť a tvar, ktorý sa dá prispôsobiť napríklad fľaške vínka.

Kartón nemusí byť nudný

Kartónové darčekové krabice s potlačou sa dajú povrchovo upraviť matnou a lesklou fóliou. Jedinečne vyzerajú krabice vyrobené z dekoratívnych a ofsetových papierov. Využite online návrhy darčekových krabíc a vytvorte si dizajn potlače podľa vašich predstáv. Propagujte firmu nenásilnou a zároveň efektívnou formou, upútajte klientov vtipným sloganom a dajte všetkým na vedomie, že vaše firma je iná. Produktové krabice posunú váš biznis do inej sféry vďaka tomu, že sa budete odlišovať od konkurencie. Nezapadnite do šedivého priemeru a baľte predávaný tovar do originálne navrhnutých krabíc.

Krabica ako praktická taška

Spomenúť musíme akýsi vyšší stupeň darčekových krabíc, ktoré sú vlastne trendovými taškami. Darčekové krabice s rukoväťou sú veľmi praktické vďaka úchopu, čím odpadá otázka, ako vlastne krabicu preniesť. Tieto darčekové krabice sú ako stvorené na zabalenie reklamných predmetov. Veľmi dobre poslúžia pri promóterských a iných propagačných akciách. Jednoducho oslovíte zákazníka alebo obchodného partnera a krabica s rukoväťou sa zrazu ocitne v jeho rukách.