Home / Móda / Jesenný festival. Pozrite, ako sa obliekať

Jesenný festival. Pozrite, ako sa obliekať

Jesenný festivalNapriek tomu, že najväčší počet festivalov sa koná v teplých mesiacoch, akými sú júl a august, môžete tento typ podujatia stihnúť aj na jeseň. Oplatí sa však vedieť, ako sa obliecť na jesenný festival, najmä keď počasie nie je práve priaznivé.

Romantická kovbojka

Na jesennom festivale bude perfektnou štylizáciou taká, ktorá čerpá plnými hrsťami z divokého západu a boho štýlu. Každá žena bude vyzerať skvele v dlhých šatách siahajúcich k zemi, najlepšie zdobených čipkovanými prvkami alebo háčkovanými ozdobami. Na nohy sa najmä v chladnejších dňoch oplatí obuť kovbojské čižmy na plochom podpätku, ktoré zaručia nielen potrebné teplo, ale aj pohodlie. V prípade nepriaznivých poveternostných podmienok sa oplatí nosiť na hlave široký klobúk a celú štylizáciu treba doplniť dlhou džínsovou katanou, ktorá je hitom posledných mesiacov. Pás možno označiť opaskom s veľkou prackou. V prípade takejto štylizácie nesmiete zabudnúť ani na vhodné doplnky – náramky, náhrdelníky a prstene.

Rock and rollová štylizácia

Keď vonku začnú nebezpečne klesať teploty a festival je za dverami, nesmiete sa zabudnúť zabezpečiť správnou dávkou tepla. V takéto dni bude perfektný rockový outfit, ktorý nielen vyzerá skvele na fotografiách, ale zaručí aj potrebný komfort. V hornej časti outfitu sa oplatí obliecť si tričko s logom obľúbenej skupiny alebo klasickú károvanú košeľu. V chladnejších dňoch môžu byť tieto prvky garderóby doplnený dlhými, rozstrapkanými džínsami. V prípade rockovej štylizácie budú perfektné vysoko šnurovacie topánky alebo tenisky siahajúce nad členky.

Vrchné oblečenie na jesenný festival

V prípade jesenných festivalov nesmiete zabudnúť na teplé vrchné oblečenie. Všetko preto, že večery môžu byť poriadne chladné, zimné dámske bundy alebo dámsky sveter dokážu zachrániť dobrú zábavu.

Zimná dámska bunda na festival by mala byť voľná a objemná, aby nijako neobmedzovala v pohybe a poskytovala maximálny komfort. Pokiaľ ide o dámske svetre, hitom posledných mesiacov sú nonšalantné svetre na gombíky, ktoré siahajú až po zem.

Akú obuv zvoliť na jesenný festival?

Pri jesenných festivaloch sa oplatí zvoliť masívnu, ťažkú obuv, odolnú voči chladu a blatu. Veľa žien si vyberá módne čižmy po kolená, ktoré umožnia pohodlný pohyb aj v tom najnáročnejšom teréne.

V prípade trochu priaznivejšieho počasia sa môžete rozhodnúť pre ľahké tenisky alebo stále módne sneakersy. Všetko závisí od toho, čo počasie dovolí a na akom teréne sa bude festival konať.

Zhŕňajúc, neexistuje niečo také ako ideálny outfit na festival. Stačí si vybrať slobodu a prirodzenosť, aby ste pomocou oblečenia vyjadrili svoj charakter. V prípade jesenných festivalov nesmiete zabúdať ani na to, že by mala byť štylizácia dostatočne teplá.