Home / Móda / V akých štylizáciách budú čižmy a členkové topánky na stĺpiku vyzerať najlepšie?

V akých štylizáciách budú čižmy a členkové topánky na stĺpiku vyzerať najlepšie?

Čižmy na stĺpikuJesenné oblečenie si vyžaduje nákup nových kusov oblečenia – vrátane topánok. Ak si chcete kúpiť čižmy na stĺpiku alebo dámske kožené topánky – nižšie ponúkame zaujímavé nápady na štylizácie. Zistite, ktorá postava a outfit sa k týmto typom obuvi hodí!

Čižmy na stĺpiku – sú pre každého?

Čižmy sú skvelou voľbou pre každú ženu. Poskytujú primeranú ochranu pred dažďom a vetrom a zároveň skvele vyzerajú. Vďaka širokému výberu čižiem si každá žena úspešne nájde ten správny model pre seba.

Napríklad, ak patríte k vysokým ženám – vyberte si dlhé čižmy na stĺpiku: modely siahajúce po kolená alebo dokonca do polovice stehien sú pre Vás skvelou voľbou! Ak patríte k nižším ženám – zvoľte o niečo kratšie modely čižiem.

Komu pasujú dámske kožené členkové topánky?

Dámske členkové topánky, rovnako ako čižmy, sú dobrou voľbou pre každú ženu – ich strih však treba prispôsobiť postave. Ak ste drobná žena, vyberte si model, ktorý nie je vykrojený pri členkoch: tie skôr skracujú siluetu. Okrem toho – si stačí jednoducho vybrať model, ktorý Vám bude vizuálne vyhovovať!

Zaujímavé štylizácie s čižmami na stĺpiku

Hľadáte nápady na zaujímavé štylizácie s čižmami na vysokom podpätku? Máme pre Vás niekoľko návrhov!

Tento typ čižiem bude vyzerať skvele v kombinácii s úzkymi džínsami a jednoduchým tričkom. Navyše si môžete obliecť motorkársku bundu vo farbe podobnej odtieňu topánok. Máte chuť na boho outfit? Nič jednoduchšie – skombinujte svetlé džínsy s hnedými čižmami na stĺpiku a oblečte si širokú bielu košeľu alebo blúzku so strapcami navrchu.

Tento typ obuvi vyzerá skvele aj v kombinácii so šatami a sukňami. Podľa toho, či ste sa rozhodli pre krátke čižmy na stĺpiku alebo možno uprednostňujete o niečo kratší model – mali by ste zvoliť inú dĺžku šiat. Napríklad dlhé modely siahajúce po kolená alebo stehná vyzerajú skvele s mini, ale nosiť ich s maxi šatami je zbytočné: v konečnom dôsledku ich nebude vidieť.

S čím kombinovať dámske členkové topánky?

Už viete, s akými štylizáciami môžete kombinovať čižmy, ale čo z členkovými topánkami? Tento typ obuvi vyzerá skvele v každodennom aj elegantnom štýle.

Ak túžite po troche romantiky, siahnite po kožených dámskych členkových čižmách nad členky a k tomu si oblečte mini alebo midi šaty s kvetinovým vzorom, ktoré sú vykrojené pod prsami. Zostavte je s ľahkým kabátom alebo motorkárskou bundou a zaujímavá štylizácia, ktorá bude dobrou voľbou na vychádzky s priateľmi, na rande alebo na bežný deň v práci je hotová!

Ak si chcete obuť článkové čižmy do nohavíc – vyberte si model, ktorý odhalí topánky. Získate tak elegantný a zároveň dobre zladený vzhľad. Navrch si oblečte obľúbenú blúzku alebo elegantnú dámsku košeľu – podľa príležitosti, na ktorú sa pripravujete.

Nezabudnite, že dobre zvolená obuv by mala byť nielen módna, ale mala by poskytovať aj maximálny komfort. Topánky preto vyberajte tak, aby ste sa v nich cítili sebaisto a komfortne!