Home / Móda / Pánska taška – ktorú si vybrať? Čiernu alebo hnedú?

Pánska taška – ktorú si vybrať? Čiernu alebo hnedú?

Pánska taškaZaneprázdnení muži zväčša potrebujú jednu tašku, v ktorej môžu nosiť nevyhnutné veci. Trh s pánskymi taškami sa stáva globálnym, a preto postupom času vznikajú vždy nové dizajny tašiek, z ktorých si môžete vyberať aj vy. Dovoľte nám, aby sme vám pomohli nájsť si tú najlepšiu pánsku tašku pre vás. Aby však pánska taška spĺňala všetky vaše požiadavky, je dobré si odpovedať na základné otázky.

Na akú príležitosť budem využívať pánsku tašku?

Existuje viacero typov pánskych tašiek. Vybrať si môžete napríklad pánsku tašku cez rameno, tašku na notebook, športový batoh, tašku do posilňovne, messenger tašku na bežný deň či do práce, väčšiu tašku na cestovanie, víkendovú tašku, do ktorej sa vám zmestia všetky nevyhnutné veci, prípadne len menšiu sling tašku na bežné veci. Všetky tieto pánske tašky sa líšia nielen dizajnom či veľkosťou, ale aj tým, na čo je taška určená. Zväčša páni vlastnia viacero tašiek, ktoré môžu kombinovať od príležitosti, na ktorú tašku potrebujú. Môžete však pokojne vlastniť jednu menšiu tašku, strednú a väčšiu tašku, napríklad na cestovanie. Takúto tašku následne môžete využiť aj do posilňovne a podobne. Mnohí muži vlastnia aj praktickú kozmetickú tašku primeranej veľkosti, ktorú si môžu aj pri cestovaní so sebou vziať. V súčasnosti veľmi trendy a populárna je najmä pánska taška cez rameno alebo tiež tzv. ľadvinka, ktorá sa nosí krížom cez telo.Pánska taška

Aký štýl pánskej tašky je pre mňa vhodný?

Pokiaľ si kupujete svoju prvú pánsku tašku, je dôležité nájsť takú, ktorá bude mať pre vás správnu veľkosť, ale aj tvar, látku, farbu, ale najmä bude v požadovanej kvalite. Ak nosíte do práce alebo na schôdzky často notebook, potom môžete zvážiť kúpu tašky na notebook alebo praktického kufríka. Populárne sú aj pánske aktovky či messenger tašky, ktoré je možné nosiť aj krížom cez telo. Do takýchto tašiek sa vám zmestia všetky nevyhnutné veci vodorovne, čím zabránite ich pokrčeniu. Odporúčame vám okrem praktickej veľkosti vybrať si aj pánsku tašku, ktorá bude mať praktický a univerzálny dizajn, aby ste ju mohli nosiť a kombinovať k rôznym outfitom aj na bežný deň. Ak často nosíte sivé obleky, potom vám zrejme hnedá pánska taška nebude ladiť. Preto porozmýšľajte aj nad tým, aké oblečenie najčastejšie nosíte. Najpraktickejšou verziou sú jednoznačne čierne alebo tmavomodré pánske tašky.

Ako by mala vyzerať pánska taška pre mňa?

Na výber máte skutočne z množstva typov pánskych tašiek. Okrem tvaru myslíte aj na materiál a dizajn pánskej tašky. V tomto prípade je materiál veľmi kľúčový. Do práce či na oficiálne schôdzky môžete zvoliť kožené verzie pánskych tašiek, no na bežný deň, do mesta alebo aj na cestovanie a do posilňovne odporúčame skôr látkové pánske tašky. Síce pánske tašky z pravej kože sú pravdepodobne tie najštýlovejšie a najodolnejšie, sú aj najdrahšie. Preto pokiaľ s takou taškou nemáte skúsenosť, je lepšie skôr investovať do látkových tašiek. Navyše látkové tašky sa vedia prispôsobiť množstvu uložených vecí a sú praktickejšie. V súčasnosti kúpa pánskej tašky už nie je ničím výnimočným, pretože aj muži si uvedomujú, že je lepšie nosiť celý obsah vecí v taške, než v nohaviciach. Navyše mať veci uložené v jednej taške je veľmi praktické a štýlové. Vyberte si aj vy svoju pánsku tašku cez rameno, do ruky, na notebook či na víkendové cestovanie z e-shopu CCC, kde nájdete široký výber kvalitných pánskych tašiek rôznych tvarov, veľkostí, farieb, ale aj materiálov, a to za dostupné ceny.